To poletje izklešite telo z individualno vadbo, prilagojeno samo vam!

24. 6. 2020 // Wellness / Telo

Poletje je tu in vse vemo, kaj to pomeni - čim prejšnji skok v kopalke in v osvežujoče morje, jezero ari reko! Vendarle pa bi rade v bikiniju izgledale čim bolje, kar pomeni, da moramo prej poskrbeti še za svojo postavo. Če ste v času karantene pojedle kakšen piškot preveč in za razliko od nekaterih niste pretirano telovadile, imamo za vas idealno rešitev. Še posebej, če rade vadite same, potrebujete hitre rezultate in želite, da se nekdo posveti le vam in vam svetuje glede pravilne in učinkovite vadbe.

V mislih imamo možnost individualne vadbe v kozmetičnem studiu Lia, kjer so za nas to poletje pripravili individualno vadbo. Strokovno usposobljeni in izkušeni vaditelji bodo pripravili program po naših potrebah, glede na naše želje in potrebe. Individualna vadba bo izboljšala naše počutje, nam pomagala odpraviti odvečne kilograme, prilagodili se bodo našemu času in željam. Le močno telo in ustrezna telesna kondicija lahko poskrbita tudi za našo duševno močno osebnost. V današnjem hitrem ritmu življenja, ko na nas z vseh koncev prežijo stres in neštete obveznosti, bodo vaje za telo utrdile našo voljo, nam dale zagon in izrazito izboljšale počutje. Da bomo kos vsakodnevnim izzivom, se bomo to poletje odločile za vaje za telo v kozmetičnem studiu Lia, kjer na nas čakajo vrhunske pilates in druge naprave, s katerimi bo vadba še bolj zabavna. Še posebej priporočljive so vaje na napravi power plate, saj bodo rezultati opazni že po nekaj obiskih.

Če ste se odločili narediti nekaj zase in svoje telo, ne odlašajte in se oglasite v kozmetičnem studiu Lia, kjer bodo poskrbeli, da se bo vaše počutje hitro spremenilo, spet boste polni energije in volje za nove izzive v življenju!

Več tukaj in tukaj.

Pa prijeten skok v morje vam želimo!

V. J.

Foto: Kozmetični studio Lia

1.jpg2.jpg