Poleg Marmelade letos še Marmelada suho olje z bleščicami!

11. 7. 2017 // Wellness / Telo

Kozmetika Afrodita nas to poletje navdušuje z izdelki Sun Care z zaščitnim faktorjem od SPF 6 do SPF 30, ki zagotavljajo odlično 'naravno zaščito kože' pred sončnimi opeklinami in foto-staranjem, z izdelki za nego po sončenju, ki pomagajo ohranjati njeno dolgotrajno porjavelost, svežino in voljnost, ter izdelki, ki pomagajo pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti. Marmeladi, ki jo najbrž že poznate, se je letos pridružilo tudi suho olje z bleščicami, ki ima tako kot njegova starejša sestra prav posebno moč ...

Sun Care Marmelada Bronze - suho olje

Suho olje z bleščicami pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti. Dragocen oljni kompleks korenčka, oliv in orehov kožo bogato neguje, hrani in vlaži. Pred in med sončenjem izdelek razpršite na želene predele kože in kožo pred tem zaščitite tudi z izdelkom z ustreznim zaščitnim faktorjem, saj suho olje ne zagotavlja UV-zaščite.

Sun Care Marmelada Bronze

Pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk. Dragocena naravna olja kožo izdatno hranijo in vlažijo. Pred sončenjem jo v izdatnem sloju nanesite na želene predele kože in kožo pred tem zaščitite tudi z izdelkom z ustreznim zaščitnim faktorjem, saj Marmelada ne zagotavlja UV-zaščite.

To poletje poskrbite za zapeljivo zagorelo in bleščečo polt z Afroditino Marmelado in suhim oljem! #loveit

V. J.

Foto: ASOS, Kozmetika Afrodita

screen_shot_2017-07-06_at_14_51_36.jpg2.jpgSun Care Marmelada Bronze - suho olje3.jpgSun Care Marmelada Bronze