Nivea predstavlja profesionalno linijo odstranjevalcev ličil

30. 4. 2018 // Wellness / Telo

Izdelki za ličenje nam omogočajo, da navzven izrazimo, kar čutimo navznoter. Toda resnična skrivnost vseh oboževalcev ličenja je nevidna: ni pomembno samo spretno vihtenje čopiča, ampak tudi prefinjena umetnost odstranjevanja ličil. Z izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT je NIVEA oblikovala profesionalno linijo odstranjevalcev ličil, ki so bili posebej razviti za nežno, a učinkovito odstranjevanje dolgo obstojnih in celo vodoodpornih ličil brez kakršnih koli sledi na koži.

Globinsko čiščenje obraza vsak večer je bistvenega pomena

Toda odstranjevanje starih ličil ni samo priprava na nanos novih: globinsko čiščenje obraza vsak večer je bistvenega pomena. Ponoči se namreč odvijajo nadvse pomembni procesi popravljanja poškodb in obnavljanje kože. Če so pore zamašene z ličili, pudrom ali drugimi snovmi, je ta proces lahko moten in koža se lahko odzove z rdečino, razdraženostjo, suhostjo ali nepravilnostmi.

Dolgo obstojna in vodoodporna ličila je včasih še posebej težko odstraniti

NIVEA je zdaj izrecno v ta namen razvila linijo NIVEA MicellAIR® EXPERT. Izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT, ki jih priporočajo umetniki ličenja, vsebujejo edinstveni kompleks MICELLAIR in izvleček črnega čaja, da temeljito očistijo kožo in odstranijo ličila ter umazanijo, ne da bi na koži pustili sledove – in to storijo izjemno nežno. Medtem ko pametna TEHNOLOGIJA MicellAIR® privlači umazanijo iz kože kot magnet, izdelki oskrbijo kožo z vlago. Koža je čista in brez mastnih sledov, nastanek nepravilnosti pa je preprečen. Za čisto, zdravo kožo – popolna osnova za elegantne videze. NIVEA MicellAIR® EXPERT odstranjevalec ličil je na voljo v obliki micelarne vode za običajna ali dolgo obstojna ličila, kot odstranjevalec ličil za vodoodporna ličila, na voljo pa so tudi robčki NIVEA MicellAIR® EXPERT.

V. J.

Foto: Nivea, Byrdie

1.jpgmicelarna_voda_nivea_micellair_expert.jpgMicelarna voda NIVEA MicellAIR® EXPERT