Melon & Lime predstavlja prvo povezano podlogo za jogo na svetu

26. 7. 2018 // Wellness / Telo

V Melon & Lime, mladem wellness start-up podjetju so izkoristili kreativno energijo vročih mesecev za ustvarjanje aplikacije Me Time, druge polovice njihovega prvega produkta - povezane podloge za jogo. Spletno trgovino s podlogami so odprli v marcu, od danes pa lahko uporabniki z NFC čipom na podlogi dostopijo do aplikacije z ekskluzivnimi vadbami joge, dihalnih tehnik in vodenih meditacij.

Aplikacija je del Mat’n’app kombinacije, ki združuje funkcionalnost podloge za jogo z inspiracije polno aplikacijo. Izdelek je namenjen jogistom začetnikom, pa tudi tistim malo naprednejšimi, ki za redno vadbo potrebujejo zgolj kanček dodatne motivacije. Barvita podloga v kombinaciji z aplikacijo tvori osnoven a inovativen pripomoček za sproščanje in raztezanje v stilu.

Lepo oblikovane dvobarvne podloge imajo v sebi vgrajen NFC čip, ki deluje kot unikatni ključ za odklep aplikacije in njene vsebine. Video in audio vadbe v Me Time aplikaciji so oblikovale certificirane jogistke, ki vas bodo varno vodile na vašem joga popotovanju. Melon & Lime na enem mestu nudi udobno podlogo in specializirane vsebine, ki uporabniku nudijo vse potrebno za začetek zdrave joga navade.

Ustvarjalki znamke, Rebeka Vegelj in Jelena Šangarelo, prihajata iz start-up okolja, kjer je premišljen spoj kreativnosti in tehnologije pogoj za uspeh na trgu. Kreativno delo, živahen življenjski stil, potovanja in poslovni izzivi - vse to vzbuja potrebo po uravnoteženem življenju. To je tudi eden od razlogov, zakaj je Melon & Lime povezana podloga za jogo namenjena tistim, ki se šele spoznavajo s preprostimi in lahko dostopnimi metode za uravnavanje vsakodnevnega stresa.

“Ko pogledam nazaj in se spomnim vseh “brain stormingov”, varijacij in skic, načtov, dizajnov, prototipov, pol-proizvodov, zavrženih idej … veliko bolj spoštujem kvalitetne proizvode in lažje prepoznam vrednote znamk, ker sedaj vem, koliko truda in predanosti je potrebno, da ustvariš nekaj kvalitetnega.” - Jelena, Art direktorica

“Ciljamo na globalni trg. Na naših podlogah vadijo jogisti iz skoraj vseh evropskih držav, Amerike, Avstralije ter celo Singapurja in Indonezije. V prihodnosti želimo skleniti še več distribucijskih partnerstev, tako doma kot v tujini.” - Rebeka, direktorica

Kako deluje?

  1. Prenesite Me Time with Melon & Lime aplikacijo z Google Play ali App Store na vašem pametnem telefonu.
  2. Uporabniki Android platforme se prepričajte, da je vaša NFC povezava vključena.
  3. Odprite aplikacijo.
  4. Počakajte na pojavno okno “Scan NFC”.
  5. Prislonite vaš telefon k NFC etiketi na vaši Melon & Lime podlogi za jogo.
  6. Izberite vadbo.
  7. Počutite se sijajno!

Povezana podloga je na voljo v kombinaciji dveh barv, melona oranžni (Happy) in limeta zeleni (Calm). Poleg tega so podloge izdelane iz okolju prijaznega materiala, termoplastičnega elastomera (TPE), katerega je mogoče v celoti reciklirati. Namen Melon & Lime je razviti tudi sistem vračila in reciklaže dotrajanih podlog, ter jih spremeniti v nove uporabne in lepe izdelke. Podloga je opremljena tudi s priročnim trakom za nošenje in shranjevanje.

Melon & Lime podloge so ob najavi aplikacije na voljo po posebni akcijski ceni 47 EUR.

Več o znamki Melon & Lime si preberite tukaj.

V. J.

Foto: Melon & Lime

m_l_happy_mat.jpgm_l_key_campaign_visual.jpg