Katera vam je najljubša?

9. 7. 2019 // Wellness / Telo

Končno smo dočakale vrhunec poletja, ki pomeni le eno - čas za skok v kopalke in oddih na naši najljubši plaži. Ker pa tudi poleti rade skrbimo za svoje telo in kožo - tako navznoter kot navzven - to pomeni tudi nego in zaščito z našimi najljubšimi izdelki za sončenje. Nega kože na plaži nam predstavlja nekakšno vrsto meditacije. Skrbno izbrane negovalne produkte vedno z ljubeznijo vtremo v kožo svojega telesa, z njimi pa zaščitimo tudi svoje najdražje. Po negi je naša koža videti še bolje - sijoča, navlažena, prožna in zdrava. Poleg krem za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem na plaži zadnjih pet let uporabljamo tudi Afroditino Marmelado z naravnimi olji, ki kožo izdatno hranijo in vlažijo. Marmelada je prav poseben izdelek, ki pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk. Letos je na trg prispela že njena četrta različica. Marmeladi Bronze, Marmeladi Bronze v obliki suhega olja in Marmeladi Tropical se je pridružila še Marmelada Natural, 99 % naravna formula z izjemnim negovalnim kompleksom iz čiste narave; Jojobino, olivno, kokosovo olje, karitejevo ter kakavovo maslo kožo nahranijo, izboljšajo njeno prožnost, ščitijo, pomagajo pri obnovi ter ohranjajo njen zdrav in mladosten videz.

Da bi izbrale svojo najljubšo, smo se odločile za skupinsko preizkušanje in k le-temu povabile še tri ženske, ki tako kot me cenijo produkte, ki jih odlikujejo kvaliteta, naravne sestavine, sprejemljiva cena, ... na kratko, produkte, v katere se zaljubiš in jih nato kupuješ vedno znova. Naši glavni urednici Ireni Lušičić so se na prelep sončen dan pridružile lepotne in modne navdušenke Bojana K. Rose, Jasna Vale in Mia Mujadzić Golob, ter ob sproščenem klepetu, ki ga je spremjalo veliko smeha, preizkusile vse Marmelade.

V galeriji preverite njihova iskrena mnenja in z njihovo pomočjo izberite svojo najljubšo "sladko" spremljevalko tega poletja!

V. J.

Foto: Nike Koležnik

img_0547.jpgBojana K. Rose je izbrala Sun Care Marmelado Natural. "Marmelado Natural brez UV filtra sem izbrala, ker plaže ne obiskujem pred 16. uro in ker mi je pomembno, da izdelki, ki jih nanašam na svojo kožo, ne vsebujejo kemikalij. Marmelada Natural me je prepričala zaradi naravnih sestavin, svilnate teksture ter zapeljivega vonja karitejevega masla".img_0540.jpgJasno Vale je najbolj navdušila Sun Care Marmelada Tropical z zaščitnim faktorjem 10. "Moja spremljevalka na letošnjih poletnih potovanjih bo Marmelada Tropical. Prepričala me je z omamnim vonjem po tropskih sadežih, poleg tega je lepo mazljiva, koža pa takoj po nanosu dobi lep lesk in navlažen izgled".