Iz prve roke: Supanje z Bananaway

1. 8. 2017 // Wellness / Telo

Pred kratkim smo se z Bananaway podali na supanje po Ljubljanici in ugotovili, da je to nadvse raznolika aktivnost, ki požene kri po žilah, izboljša ravnotežje, te sprosti, naredi raziskovalca in celo malce zasvoji!

Na kratko o naši izkušnji:

Na Špici nas je pričakala simpatična inštruktorica Špela, nam razložila osnove supanja ter nas opremila s supi in vesli. Čeprav nas je bilo nadvse strah, da bomo po najhitrejšem postopku čofnili v nič kaj mamljivo Ljubljanico, se to ni pripetilo niti enemu izmed nas. Celotna tura je trajala približno eno uro in pol, odveslali pa smo od Špice do centra Ljubljane in nazaj. Priznamo, da miru, ki smo ga začutili ob vesljanju v sončni zahod ne premaga veliko stvari in bi občutek lahko primerjali z veseljem ob sladkanju z najslajšim sladoledom, branjem ob deževnem večeru ali pitju kakava pred kaminom, ko zunaj sneži, ..., v glavnem, božansko!

Novopečeni navdušenci nad supanjem bomo z Bananaway sigurno še kam šli, v nadaljevanju pa preverite še nekaj razlogov, zakaj je druženje z Bananaway vedno dobra izbira ...

SPREMLJAL VAS BO INŠTRUKTOR Z ZNANJEM!

Ne zaupajte svoje prve izkušnje s SUPom komurkoli! Bananaway inštruktorji so mednarodno licencirani (ASI) in s svojimi večletnimi izkušnjami znajo poskrbeti za vašo varnost!

NAJVEČJA IZBIRA LOKACIJ!

Spoznajte Slovenijo skozi druge oči! Načrtujte sprostitev po napornem delavniku ali prijatelje presenetite z aktivnim vikendom! Izbirate lahko kar med 16 lokacijami po celi Sloveniji!

SKRIVNOST JE V TEHNIKI!

Supanje ni mahanje z veslom. Šele s pravilnim načinom veslanja spoznamo, kaj je bistvo supanja. Tečaj supanja ekipa absolutno priporoča vsem začetnikom in tistim, ki so na deski že stali.

V NEVARNOSTI SO TISTI, KI NE POMISLIJO NA NEVARNOST!

Supanje je lahko nevarno. Bolj kot si lahko mislite! Na SUP izletih bodo inštruktorji poskrbeli za vašo varnost, v tečajih pa nazorno orisali različne situacije, s katerimi bomo znali poskrbeti za svojo varnost!

ZANIMIVO IN ZABAVNO!

Ne pričakujte le standardnega SUP izleta. Bananaway inštruktorji znajo SUP izkušnjo tako dobro začiniti, da boste na supanje začel/i gledati s povsem drugimi očmi!

RAZŠIRITE SVOJ KROG POZNANSTEV!

Na SUP izletih se boste družili s samimi zabavnimi in aktivnimi ljudmi. Ker se jih veliko vrača in skupaj z ekipo raziskujejo različne lokacije, lahko spletete močnejše vezi!

IZLETI V NEZNANO!

Prijavite se v ekipo najbolj zagnanih raziskovalcev in obveščali vas bodo o posebnih SUP odpravah, ki jih občasno organizirajo na skrbno izbrane destinacije.

SUPAJO VSAK DAN!

Lokacije po Sloveniji se menjajo, ampak eno je fiksno. Ekipi se lahko pridružite prav vsak dan!

Tukaj najdete vse informacije o tečajih supanja, SUP destinacijah, nakupu in izposoji opreme, teambuildingih na supu ter uporabne napotke, ki jih pripravlja navdušujoča, energična in simpatična ekipa Bananaway.

V. J.

Foto: Bananaway

sup_tour_lj_24.jpgsup_tour_lj_1_-2.jpg