DIY nega: Kokosovo maslo za telo

16. 1. 2018 // Wellness / Telo

V kolikor ste radi ustvarjalni, si vzamite popoldne samo zase in izdelajte domače maslo za telo za gladko, voljno in bleščečo kožo.

Opojno dišeče kokosovo maslo za telo pripravimo iz:

140 g shea masla

70 g kokosovega masla

50 g mandljevega olja

20 g jojobinega olja

20 kapljic eteričnega olja kokosa.

Shea in kokosovo maslo damo v posodico za stepanje in ju s stepalnikom počasi stepamo. Ko se pričneta topiti, jima dodamo ostale sestavine in vse skupaj stepemo v kompaktno peno, s katero napolnimo čiste lončke za shranjevanje. Kokosovo maslo hranimo na hladnem mestu in uporabimo po vsakem sončenju.

V kolikor vam je ideja o domaži izdelavi masla za telo sicer všeč, a vam za njeno uresničitev vedno zmanjka časa, imajo pri Afroditi popolno rešitev. V njihovi liniji 100% SPA boste odselj našli

Sufle za telo

Lahkotna, kremno-puhasta formula zagotavlja gladko, elastično in optimalno navlaženo kožo, svilnato na otip. Z arganovim oljem spodbudi proces regeneracije kožnih celic, deluje antioksidativno ter ščiti pred izgubo vlage. Z eteričnim oljem sivke, ki sproščujoče deluje na telo in duha, pa poskrbi za celostno negovalno doživetje! Se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega otipa. Ni za uživanje.

Mleko za telo Nourish Gold Therapy

Z "zlatim" oljem jojobe, kakavovim in karité maslom kožo izdatno nahrani, neguje, izboljšuje njeno prožnost ter pomaga preprečevati njeno prezgodnje staranje. Bogata antioksidativna nega krepi naravno zaščitno funkcijo kože in predstavlja odlično terapijo za suho kožo. Se hitro vpije ter ne pušča neprijetnega mastnega otipa.

Mleko za telo Firming Therapy

Sinergija izjemnih rastlinskih izvlečkov amazonskega deževnega gozdaizboljša elastičnost in tonus kože, spodbuja nastajanje kolagena in pospešitev mikrocirkulacije v koži. Rezultat je čvrsta in nahranjena koža z okrepljeno zaščitno funkcijo. Učvrstitvena terapija je še posebej priporočljiva v času hujšanja in pri anti-celulitnih negah. Ne pušča neprijetnega mastnega otipa, se hitro vpije in prijetno hladi.

Mleko za telo Detox Therapy

Hitro vpijajoča formula s kompleksom petih eteričnih olj z »DETOX« učinkom in 100% naravno hialuronsko kislino izboljša presnovo kože, elastičnost in čvrstost. Izjemna prečiščevalna terapija zagotavlja hidratacijo tudi v globljih plasteh kože ter je primerna za vse vrste kože. Ne pušča neprijetnega mastnega otipa na koži.

Vsi izdelki, tako kot domače maslo za telo, ne vsebujejo parabenov!

V. J.

Foto: Luvandcupcakes

1.jpg1-1.jpgNovi izdelki iz Afroditine linije 100% SPA