Čas je za globinsko vlaženje obraza!

9. 2. 2018 // Wellness / Telo

Čeprav se bomo kmalu poslovili od zime in smo z mislimi že pri pomladi, nas je v zadnjem tednu vreme presenetilo z nizkimi temperaturami in ostrim vetrom, ki poleg notranjega ogrevanja močno vplivajo na stanje naše kože. Ta je izsušena, razpokana, gubice so izrazitejše. Vse to vpliva tudi na našo samozavest in navsezadnje na to, kako se na našo kožo 'vsedejo' ličila. A brez skrbi, saj imamo za vas rešitev, ki bo globinsko nahranila in navlažila vašo kožo ter ji podarila zdrav sijaj.

V kolikor hočete poskrbeti za lepšo polt, na dan spijte vsaj osem kozarcev vode ali neskladkanega čaja, na radiatorje obesite vlažilec zraka, iz svoje prehrane izključite alkohol in se poslovite od cigaret. Poleg tega je nadvse pomembna tudi ustrezna izbira kreme za globinsko vlaženje obraza. Nas sta to zimo navdušila serum in krema za obraz s čebeljim strupom Beesecret, ki globinsko navlažita kožo in preženeta utrujen videz.

Beesecret krema ali serum za obraz s čebeljim strupom, dišečim mandljem, medom in žlahtnimi vitamini globinsko nahranita in navlažita kožo. Mandljevo olje, bogato z vitaminoma A in E, pomaga pri obnovi kože in blagodejno vpliva na povrhnjico. Nadomešča maščobe v koži ter kožo globinsko vlaži in mehča. Čebelji strup in ostale naravne sestavine pa zmanjšajo izrazitost gub, obenem pa upočasnjujejo njihovo prezgodnje nastajanje. Več o Medexovi novi beauty skrivnosti si preberite tukaj.

V. J.

Foto: Medex, Juan Crusoe / Unsplash

juan-crusoe-43hpgbnjrl0-unsplash.jpg2.jpg