Uživajte v losangeleškem vzdušju kadar koli, kjer koli

28. 4. 2021 // Wellness / Prehrana

Ko pomislite na Los Angeles, pomislite na aktiven življenjski slog, sonce in osvežujočo eksplozijo morskih valov. Odlično, kajne? Zdaj pa si predstavljajte, da bi v losangeleškem vzdušju lahko uživali kadar koli, kjer koli.

Poživite kateri koli dan in pokukajte na losangeleško stran z XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition. Nova, privlačna embalaža L.A. Edition z zibajočimi palmami in pacifiškimi griči je odličen način, da se odklopite od delovnega vsakdana in doživite več akcije z XS™. Uživajte v osvežujočem okusu mete v formuli brez sladkorja. Razvajajte svoje čute s hladilnim občutkom okusa zelene mete in mešanico vitaminov B, ki prispevajo k umskim zmogljivostim in hkrati zmanjšujejo utrujenost.

Nov XS™ Napitek z elektroliti vam pomaga ostati na vrhuncu, saj vam zagotovi uravnoteženo mešanico ogljikovih hidratov in elektrolitov. Pravo gorivo zagotavlja boljšo vzdržljivost med vadbo. Ogljikovi hidrati s počasnim, srednjehitrim in hitrim sproščanjem ter pet ključnih elektrolitov v XS™ napitku z elektroliti izboljša sposobnost telesa za absorpcijo vode. To pomaga preprečevati dehidracijo, kar poveča vzdržljivost med dolgotrajnejšo telesno aktivnostjo. To je pijača, po kateri posežete, ko potrebujete dolgotrajen in neprekinjen dotok energije.

V. J.

Foto: PR

xs_mojito_art_package_488a8771-1.jpglineup_488a8929-2.jpg