Poudarite svojo naravno lepoto z lepotnim napitkom za sijoč videz kože

28. 9. 2021 // Wellness / Prehrana

Ali ste vedeli, da lahko z določenimi živili, ki vsebujejo posebne antioksidante, ki delujejo kot ščit za kožo, ko smo na prostem, resnično pripomoremu k dobremu stanju naše kože? Na prehodu v kruto zimo obvezno spremenite svoj prehranjevalni režim in vanj vključite živila, ki preprečujejo prezgodnje staranje kože, saj bo tako vaša koža mladostna, prožna in sijoča tudi po hladni sezoni. Poleg oreškov, jagodičevja, zelenega čaja, agrumov, mastnih rib, avokada, temne čokolade, citrusov in ostalih zdravih živil v svoj jedilnik vključite tudi prehranska dopolnila oziroma napitke, ki vsebujejo vse vitamine in minerale, ki jih drugače vsebujejo živila, ki ščitijo pred oksidativnim stresom. Nam je to jesen padel v oči komplet prehranskih dopolnil TRUVIVITY™ OxiBeauty™, ki vsebuje napitek in prehransko dopolnilo s hranilnimi snovmi za sijoč videz kože.

Kakšen učinek ima?

Celice pomaga ohranjati zdrave za naraven in sijoč videz kože.

Njegove sestavine tvorijo zaščitno pregrado proti oksidativnemu stresu, ki ima pomembno vlogo pri procesu staranja kože.

Vitamin E in baker imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Baker prispeva k normalni obarvanosti kože.

Proaktivna nega kože od znotraj za boljše splošno dobro počutje in večjo samozavest ter sijaj.

Zagotavlja celodnevno zaščito pred prostimi radikali.

Zakaj vam bo všeč?

Zdravje in lepota kože se začneta globoko pod njeno površino. S staranjem se naše telo spreminja in vsakodnevne odločitve glede nege kože in življenjskega sloga postanejo vidne. Obremenitve – kot so slaba prehrana, kajenje, izpostavljenost sončni svetlobi in onesnaženost – lahko povzročijo čezmerno količino prostih radikalov, ki lahko pospešijo staranje kože in poškodbe. Lepotni komplet OxiBeauty je dvodelna rešitev brez umetnih arom ali dodanih konzervansov. Zdaj lahko z bakrom in vitaminom E zagotovimo zaščitno pregrado proti oksidativnemu stresu in podpremo vitalno kožo od znotraj.

Hitra dejstva

Pakirano v enkratnih odmerkih, da ga lahko vzamemo s seboj in zaužijemo, kadar koli želimo.

OxiBeauty lepotno prehransko dopolnilo vsebuje kompleks PhytoVibrant™, ki je mešanica jagod aronije in žajblja.

OxiBeauty lepotni napitek vsebuje kompleks PhytoBeauty™, ki je mešanica kamilice in črnega ribeza.

Rastline rastejo na trajnostnih posestvih NUTRILITE™ ali na posestvih s certifikatom NutriCert™, kjer ne uporabljajo nobenih strupenih pesticidov. Namesto teh za zaščito rastlin uporabljajo koristne žuželke, sokole in naravne metode za nadzor plevela.

Komplet (lepotni napitek in lepotno prehransko dopolnilo) TRUVIVITY BY NUTRILITE™ OxiBeauty™ je na voljo tukaj.

V. J.

Foto: Aiony Haust / Unsplash

2.jpeg1.jpgKomplet (lepotni napitek in lepotno prehransko dopolnilo) TRUVIVITY BY NUTRILITE™ OxiBeauty™