Izboljšajte svojo dnevno rutino z novim Nutrilite™ prehranskim dopolnilom

9. 10. 2021 // Wellness / Prehrana

Ne vedo vsi, da se 70% imunskega sistema nahaja v črevesju. Pravzaprav se 70% imunološko aktivnih celic nahaja v črevesni sluznici. Dobro je vedeti, da lahko stres in neuravnotežena prehrana z nizko vsebnostjo vlaknin negativno vplivata na zdravje črevesja.

Blagovna znamka Nutrilite2 ki je najbolje prodajana blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu, je dala na trg izdelek Nutrilite™ Balance Within™, ki je primeren za vsakogar! Predvsem za moške in ženske, ki si prizadevajo živeti zdravo in uravnoteženo kljub večopravilnemu življenjskemu slogu. Ta izdelek vsebuje dva vitamina B, ki prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema3 in zagotavljata mlečnokislinske bakterije.

Zdravje je zelo dragoceno: vzdrževanje zdravega načina življenja in malo dodatne pomoči imunskemu sistemu lahko pomagata odpraviti morebitne pomanjkljivosti in telesu pomagati, da dobi vsa hranila, ki jih potrebuje. NutriliteTM Balance WithinTM je popoln zaveznik, ki imunskemu sistemu ponuja dodatno podporo, ki jo bo morda potreboval zlasti v teh turbulentnih časih.

Dobro živeti pomeni počutiti se dobro v svoji koži. Eden ključnih elementov za dosego le tega je raznolika in uravnotežena prehrana. Z vitaminoma B6 in B9 (folna kislina) lahko Nutrilite™ Balance Within™:

Podpira imunski sistem - NutriliteTM Balance WithinTM vsebuje vitamin B6 in B9, ki podpirata normalno delovanje imunskega sistema.

Podpira pozitivno razpoloženje - vitamina B6 in B9 pogosto imenujejo "vitamina za dobro razpoloženje", saj prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju. Poleg tega vitamin B6 prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Podpira zdrav način življenja - na enak način, kot ljudje skrbijo za redno telovadbo, uravnoteženo prehrano in dober spanec, nenehna podpora imunskemu sistemu kot del vsakodnevne rutine lahko prispeva k izboljšanju vsakodnevnega načina življenja.

Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost - vitamina B6 in B9 (folna kislina) prispevata k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vsaka posamezna porcija izdelka NutriliteTM Balance WithinTM zagotavlja vsaj 6 milijard bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino. Mešanica dveh sevov mlečnokislinskih bakterij Lactobacillus acidophilus NCFM in Bifidobacterium lactis HN019 sta znanstveno dobro raziskana in imata zelo dobro tolerance na kislino, zato velika večina od 6 milijard bakterij v črevesje prispe živih.

Priročne vrečice NutriliteTM Balance WithinTM vsebujejo prašek z okusom vanilije, ki se hitro raztopi in ga lahko kjer koli in kadarkoli nanesete neposredno na jezik, vrečice pa lahko delite s svojimi prijatelji ali družinskimi člani. Ni jih potrebno hraniti na hladnem, niti ne potrebujete vode za zaužitje.

"Zelo smo navdušeni, da smo dali na trg NutriliteTM Balance WithinTM. Izdelek je prehransko dopolnilo 3-v-1, ki ga zaužijete enkrat na dan in zagotavlja 6 milijard milijard bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino. Mešanico dveh zelo dobro raziskanih sevov mlečnokislinskih bakterij - skupaj z vitaminoma B6 in B9 za imunsko funkcijo in podporo dobremu razpoloženju”, pravi Kristin Morris, glavna znanstvena raziskovalka pri Nutrilite-u. “Balance Within je enostaven za uporabo saj prašek enostavno stresete na jezik. Ker je na voljo v posameznih vrečkicah, ga lahko delite z drugimi - družino, prijatelji in strankami. Skrbite za tiste, ki so vam blizu in za del sebe, ki je očem neviden."

V. J.

Foto: Amway, Unspalsh / Becca Tapert

becca-tapert-6rhcpabvkgc-unsplash.jpg120571fr_nutrilite_balance_within_angle_1-1.jpg120571_nutrilite_nutriway_balance_within_-_sachet_300dpi.jpeg