Zaljubite se same vase

2. 7. 2022 // Wellness / Mind & spirit

Na tem svetu se je težko imeti rad. Velikokrat nam družba vtisne občutek, da nikoli nismo dovolj dobri in da je edini način, da postanemo vredni ljubezni, sledenje ciljem drugih. Družba se žal moti. Če se želite resnično vzljubiti, morate pozabiti na to, kar vam drugi govorijo, da morate biti. Drugič, sestaviti morate seznam razlogov, zakaj bi se morali imeti radi prav takšni, kar ste. Za začetek je tukaj nekaj naših najljubših razlogov, zakaj ste enostavno super!

Lepi ste

Vseeno nam je, kakšen je vaš tip telesa, kakšna je vaša osebnost ali kakšne barve oči imate. Lepi ste. Zakaj? Ker ste človek. In vsak človek na tem planetu je čudovito bitje.

Ljubezen

Če ne ljubiš tega, kar si, kako potem lahko ljubiš karkoli ali koga drugega? Lljubezen si moramo izkazovati ravno toliko, kot to od nas potrebujejo drugi ljudje. Torej, ovijte te čudovite roke okoli sebe in si rečite "rada te imam".

Edinstvenost

Če v vzporednem vesolju nimate hudobne dvojčice, ste enostavno ena in edina. Vsi smo na svoj način edinstveni in posebni, kar se ne bo nikoli spremenilo. Kar je dobro! V vsem tem, velikem svetu ni nikogar drugega, ki bi bil popolnoma takšen kot vi. Ste edinstveni in to je vsekakor nekaj, kar morate imeti radi.

Ljubezen se začne z vami

Če želite pridobiti ljubezen od drugih, se morate zavedati, kako pomembni in posebni ste. Ljudje imajo radi radi ljudi, ki se imajo radi, saj se jim zdijo zaradi tega neustavljivo privlačni.

Zaupanje je ključno

Če imate zaupanje vase, bo temu sledilo zaupanje v vaše sposobnosti! Vsak dan, ko vstanete iz postelje, se poglejte v ogledalo in si rečite, da ste lepa. To resnično daje moč in je odličen način za začetek dneva!

Niste popolni

Priznajte si, da niste popolni. Nihče ni popoln! In to je vsekakor nekaj, kar je treba proslaviti! Kolikor se trudiš, nikoli ne moreš biti popoln. Nepopolnost je čista lepota. Zakaj bi to želeli spremeniti? Ljubite se in s tem vsako pomanjkljivost, ki prihaja z vami!

V. J.

Foto: Unsplash / Marcos Paulo Prado

marcos-paulo-prado-yzxh9sq4cem-unsplash.jpg