Valentinovo 2022: Ideje za popoln praznik zaljubljencev

13. 2. 2022 // Wellness / Mind & spirit

Valentinovo nas skoraj vedno ujame brez načrtov. Če tudi vi za letošnji praznik zaljubljencev še niste pripravili ničesar posebnega, naj vam v nadaljevanju predstavimo nekaj učinkovitih idej, ki vam ne bodo vzele preveč časa niti denarja.

Vožnja s čolnom ali kajakom

Čeprav izposoja čolnov ta trenutek ni možna, imate morda prijatelja, strica ali dedka, ki ima v lasti kanu ali čoln, ki bi bil popoln za romantično plovbo po jezeru ali reki.

Piknik v naravi

Morda ne najboljša izbira za februar, a vsekakor ena izmed najbolj romantičnih. Podajta se v naravo in na skritem mestu po tleh pogrnita debelo odejo za piknik. Luštna ideja so tudi opazovalnice in leseni pomoli ob jezerih in rekah. Ne pozabite na termovko in sladek čaj ali kakav! Če vaju rado zebe, si piknik privoščita kar na tleh vajine dnevne sobe.

Tematska presenečenja

Če ima vaš Valentin rad določenega risanega ali filmskega junaka oziroma junakinjo, mu podarite tematsko darilo ali pa priredite tematsko večerjo. Večerja v stilu Harry Potterja? Oboževal vas bo do konca svojih dni!

Masaža celotnega telesa

Na spletu preverite, kako se pravilno zmasira celotno telo in nato svojemu dragemu podarite pravi spa večer. Prižgite sveče, pripravite dišeče olje za masažo, zatemnite luči in zavrtite njegovo najljubšo ploščo. Hvaležen vam bo za ta sproščujoč večer.

Napišite mu pismo ali pesem

Če se lažje izražate prek pisane besede, svoje srce izlijte na papir v obliki ljubezenskega pisma ali pesmi.

Skuhajte nekaj novega

Zadnje leto smo veliko časa preživeli v kuhinji in na telefonu z dostavljalci hrane. Tokrat mu skuhajte nekaj povsem novega. Morda celo nekaj iz dežele, v katero si želi odpotovati, ampak zaradi trenutnih razmer to ni mogoče. Ne pozabite na šampanjec, sveče in sladico!

V. J.

Foto: Unsplash / Jonathan Borba

jonathan-borba-jdbcteh5x9y-unsplash.jpg