Kako februarja okrepiti vajino razmerje?

10. 2. 2022 // Wellness / Mind & spirit

Sprašujemo se, zakaj valentinovo ni julija. Februarja smo utrujene od minulih praznikov, ponovnega kupa dela pa še nič kaj seksi se ne počutimo, saj smo pozimi neprestano skuštrane zaradi vetra in premražene, da niti ne omenjamo 5 kil, ki smo jih decembra pridobile zaradi piškotov in ostalih božičnih poslastic. Da bi februarja vseeno okrepile zvezo in partnerju pokazale, da vam še vedno veliko pomeni, imamo v nadaljevanju za vas 3 super nasvete, s katerimi boste z malo truda dosegle veliko.

Se še spomnite seksi kompleta perila, ki ste ga kupile pred petimi leti in zdaj sameva nekje v ozadju predala za perilo? Operite ga in mu podarite še eno življenje. Vaš partner bo zagotovo mislil, da je perilo novo, vam pa ne bo potrebno oditi v trgovino in se opazovati v ogledalu z bledo kožo! Če se ne počutite seksi zaradi pridobljene teže med decembrom, čez perilo oblecite svilen kimono in ga strateško zavežite. Verjemite, vaš partner kilogramčkov ne bo opazil, ve pa se boste počutile nadvse seksi!

Če dobro veste, da bi si vaš dragi rad ogledal novo akcijsko komedijo, ga presenetite in si jo oglejte skupaj z njim. Mogoče vam bo pa na koncu še všeč!

Valentinovo je za mnoge prezaposlene ljudi prava nadloga. Še dobro, da jih valentinova darila februarja obkrožajo na vsakem koraku in rešujejo pred izgubo časa za izbiranje oziroma kovanje inovativnih idej. Ne bodite ena izmed njih in si to valentinovo vzamite čas za pisanje romantičnega sporočila. Se sploh še spomnite, kdaj ste nazadnje vašemu dragemu kaj napisale? Nikoli? Izkoristite priložnost in ga presenetite s spiskom vajinih zasebnih šal, zgodbo o vajinih začetkih, spiskom stvari, ki jih cenite pri njemu ...

V. J.

Foto: Unsplash/freestocks

freestocks-yb2tglr-rvo-unsplash.jpg