Kaj začutimo, ko se resnično zaljubimo?

14. 6. 2022 // Wellness / Mind & spirit

Preden se ponovno zaljubite, preverite, kaj vse boste ob tem začutile!

Metuljčki

Kljub temu, da se je zaljubiti lepo, je mnoge tega strah, saj zaljubljenost primerjajo z izgubo nadzora. Če v trebuhu čutite metuljčke, ste zagotovo na dobri poti v zaljubljenost!

Nerodnost

Ko se zaljubimo, smo vsi malce nerodni, dostikrat pa nam je tudi nerodno. Brez skrbi, mnogim se zdi zardevanje povsem simpatično!

Nagajivost

Ko se zaljubimo, postanemo med drugim tudi malce nagajivi. Igranje igric je ok do neke mere! Pazite, da se v tem ne izgubite!

Nalet čustev

Ko se zaljubimo, občutimo ogromen nalet čustev, kar je včasih težko obvladovati in razumeti. Kljub temu pa je ljubezen nekaj, kar bi morali vsi doživeti!

Odvisnost

Ko smo zaljubljeni, bi bili radi nenehno ob osebi, v katero smo zaljubljeni. Hrepenimo po njihovem dotiku in bližini, pošiljamo jim sporočila in želimo vedeti, kdaj se naslednjič vidimo. Ne skrbite, tudi to je povsem normalno!

Živčnost

Zaljubljenost nas lahko resnično vznemiri in povzroči, da pozabimo na vse drugo na svetu. Pazite, da se v ljubezni ne izgubite in še vedno počnite stvari, ki ste jih radi počeli, preden ste se zaljubili!

V. J.

Foto: Unsplash / Everton Vila

everton-vila-asahnlc0vhq-unsplash.jpg