Najbolj popularna torbica leta 2022

4. 5. 2022 // Trendi / Trend report

Kar se nas tiče, nobena dizajnerska kolekcija torbic ni popolna brez vsaj ene torbe luksuzne znamke Saint Laurent. Čeprav ob omembi dizajnerskih torbic najprej pomislimo na Chanel, Hermès, Celine in Dior, menimo, da je znamka Saint Laurent prav tako klasična, hkrati pa poseduje še tisto nekaj, kar vedno iščemo pri modi. Duh po kulu, po nečem novem in drznem, a hkrati prefinjenem ter večnem.

Francoska modna hiša, ustanovljena leta 1961, se s svojim oblikovanjem že od nekdaj od nekdaj dotika utilitarizma. Želeli so ustvariti izdelke, ki jih zaznamujejo kakovostna izdelava, praktičnost in dolgoživost. Čeprav torbe nikoli niso bile mišljene kot njihov temeljni produkt, so dandanes element, ki si ga želimo v svojih garderobah vse modno osveščene ženske.

Danes znamka živi pod kreativnim vodstvom Anthonyja Vaccarella in navdihuje s praktičnimi torbicami, katerih prefinjena estetika daje torbam Saint Laurent njihovo večno privlačnost. Ta pa je kriva za to, da je povpraševanje po torbicah znamke Saint Laurent ta trenutek na vrhuncu.

To je 5 modelov torbic Saint Laurent, ki si jih ta trenutek želimo v svoji garderobi ...

V. J.

Foto: Instagram, My Theresa

juliesfi.jpg@JULIESFIsaint_laurent_college_medium_cream_leather_shoulder_bag.jpgSaint Laurent - model College