Na obisku ​pri navdihujoči Commi

23. 6. 2016 // Trendi / Trend report

Na našem portalu smo za vas pripravili novo rubriko Na obisku pri ..., v kateri bomo preverjali aktualne modne trende naših in vaših najljubših modnih znamk.

Za ​drugo modno destinacijo smo izbrali prodajalno priljubljene znamke ​Comma v ljubljanskem Cityparku, ki nas je ​s pestro ponudbo trendovskih in klasičnih kosov, estetsko urejeno prodajalno​, prijaznimi, ustrežljivimi in nasmejanimi prodajalkami​ ​ter​ udobnimi in svetlimi ​garderobami naravnost navdušila. Vsekakor ​lahko rečemo, da je ​Comma ​modna ​znamka, ki s kvalitetno ponudbo ​nikoli ne razočara, saj bomo na njenih policah in obešalnikih vedno našle kaj za svoj stil in postavo​.

Med brskanjem po aktualni ponudbi oblačil smo ugotovili, da pri ​Commi v prvi vrsti stavijo na kakovost in dobro krojenje ter se še kako zavedajo, da v oblačilih preživimo veliko čas ​ - pa naj bo to v službi ali med vikendom​. Poleg večne poslovne klasike in​ oblek ter kombinezonov, ki jih lahko oblečemo za elegantno večerno zabavo, poroko ali pa za večerni izhod​, ​so nam v oči padle tudi bele čipkaste majice, ki se čudovito ujemajo z džinsom, lahkotna boemska ogrinjala, dolga obleka s cvetličnim potiskom v modni marelični barvi, majhne torbice, ki stajlingu dodajo piko na i, in snežno bele hlače na rob, ki padajo čez pete in navidezno podaljšajo noge.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na obisku pri ​Commi in katere kose smo uvrstili na naš seznam želja za to pomlad in poletje ...

V. J.

Foto: Klemen Razinger

klemen_razinger_fashion_si_26_5_2016_high_res-dsc_8685.jpgklemen_razinger_fashion_si_26_5_2016_low_res-dsc_8345.jpg