Kje najdete vse trendovske kose te sezone?

18. 10. 2021 // Trendi / Trend report

Hladni dnevi se nam počasi, a zanesljivo približujejo. Jesen in zima sta najljubša letna časa številnih modnih navdušencev, saj se v tem obdobju rojevajo novi trendi in številne priložnosti za oblikovanje vsakodnevnih ter izvirnih kombinacij. Edinstven modni iskalnik GLAMI.sinam pomaga ugotoviti, na katere trende moramo biti pozorni in kje jih poiskati. Kot vsako sezono GLAMI.si tudi tokrat prinaša izčrpno poročilo o aktualnih modnih trendih, da bomo to jesen in zimo kar najbolje modno ozaveščeni. Kaj lahko pričakujemo?

Trendi, zaradi katerih se počutite prijetno, toplo in moderno

V prehodnem obdobju bomo zagotovo potrebovali oblačila, ki nas bodo lahko dovolj ogrela, a hkrati tudi nadgradila naš slog. Kosi, kot so pleteni puloverji brez rokavov so trend, ki zagotovo zahteva našo pozornost. Lahko jih nosite v predimenzioniranih velikostih, v kombinaciji s srajco ali samostojno, za poslovno srečanje in priložnostno vikend kosilo s prijatelji. Dobri prehodni kosi so tudi tisti, ki imajo na sebi različne izreze, na primer topi, obleke, krila ali hlače z režami. Ob nizkih temperaturah so dovolj topli, vendar še vedno izvirni, da z njimi pritegnemo poglede.

Vsi, ki dajejo prednost udobju, bodo ostali zvesti športnemu stilu - od kompletov trenirk do maksi puloverjev, ki jih lahko nosite kot obleke. To je eden izmed trendov, ki je postal nepogrešljiv standard, česar se mnoge zagotovo veselijo. Še en udoben trend, ki nas razveseljuje, so kavbojke širokega kroja. Vsaki modni kombinaciji namreč dodajo pridih sodobnosti in stila, saj poskrbijo za posebno silhueto, izstopajo v množici pa še udobne so - kar doda samozavesti in pozitivni energiji.

V nekoliko hladnejših dneh nas bodo ogrele prešite jakne in plašči. So ležerni, vendar v sebi nosijo kanček tako oboževane drznosti in urbanosti. Različni modeli, ki bodo na voljo v ponudbi blagovnih znamk, nam bodo dali dovolj svobode, da jih prilagodimo našemu slogu. In konec leta, še zlasti v prazničnih dneh, se bomo vrnili k sijaju bleščic. Opazili bomo izvrstne kose vseh oblik in modelov, od oblek, kril in suknjičev do topov, čevljev in torbic. Lahko jih kombinirate s preprostejšimi kosi, kot je klasična bela majica in ustvarite priložnostno elegantno kombinacijo. Tako boste pripravljeni na sproščeno večerjo ali novoletno zabavo s sodelavci.

GLAMI.si vam pomaga biti v koraku s trendi

V redu, zdaj ko vemo, kaj lahko pričakujemo, se postavlja vprašanje, kje in kako bomo vse to našli? Eden od trendov, ki mu bomo priča tudi v tej sezoni, je iskanje in nakup modnih kosov na spletu. Tako kot vam GLAMI.si pomaga, da ste na tekočem z najnovejšimi trendi, vam pomaga tudi, da jih najdete na enem mestu - hitro in enostavno. GLAMI.si je modni iskalnik, ki sloni na umetni inteligenci in ima za svoje poslanstvo olajšati ter poenostaviti iskanje in spletno nakupovanje modnih izdelkov – v nakupovanju pa uživajo vsi, ne glede na osebni slog.

Lahko vam pomaga odkriti nove modne kose in najboljše ponudbe z iskanjem različnih kategorij, ki so lahko tako specifične, kot sami želite - od moške do ženske mode, od stilov do trendov, od materialov do barv in celo letnih časov. In to še ni vse - če ste opazili fotografijo modnega trenda, ki vam je všeč, jo lahko naložite na spletno mesto ali mobilno različico in želeni izdelek poiščete s pomočjo slikovnega iskalnika. Potrebno je le, da kliknete ikono kamere na dnu zaslona in ​​naložite posnetek zaslona ali fotografijo izdelka, ki vas zanima. V samo nekaj sekundah se bodo prikazali enaki ali podobni kosi.

GLAMI.si združuje več kot 4800 blagovnih znamk in preko 60 spletnih trgovin. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da boste našli najboljše ponudbe in najljubše trende na enem mestu, kjerkoli že ste. Zdaj je lahko iskanje vaših modnih favoritov zabavno, hitro in enostavno, hkrati pa ste na tekočem z vsemi aktualnimi trendi!

Več izveste na GLAMI.si ali GLAMI mobilni aplikaciji, ki jo lahko brezplačno naložite v napravah iOS in Android.

O modnem iskalniku GLAMI

GLAMI, edinstven modni iskalnik, ki se opira na umetno inteligenco, je bil kot GLAMI.si predstavljen leta 2019. Od takrat je njegov glavni cilj postati prvi korak za vsakega slovenskega potrošnika, ki se odloči za modno nakupovanje. GLAMI.si želi postati največji modni katalog, ki na enem mestu združuje na tisoče blagovnih znamk ter tako pomaga spletnim trgovinam doseči nove kupce. Na GLAMI.si lahko najdete več kot 435.000 izdelkov in 4.800 blagovnih znamk iz več kot 60 spletnih trgovin, kot so About You, Factcool in Gomez.

GLAMI globalno sodeluje z več kot 3.500 spletnimi trgovinami in kupcem v več kot 17 državah ponuja preko 11 milijonov modnih izdelkov ter 25 tisoč različnih blagovnih znamk z vseh koncev sveta. Platforma je začela delovati oktobra 2013 na Češkem, v sedmih letih pa se je poslovanje razširilo na druge države, kot so Slovenija, Hrvaška, Nemčija, Francija, Rusija, Slovaška, Romunija, Madžarska, Grčija, Turčija, Bolgarija, Brazilija, Španija, Latvija, Litva in ​​Estonija, v prihodnje pa nameravajo na ta seznam dodati še več držav.

Modni iskalnik GLAMI.si je dostopen tudi preko mobilne aplikacije, ki je združljiva z napravami iOS in Android.

glami_pr_images_20.jpgglami_fall_winter_trends_athleisure_3.jpg