Kapsulna poletna garderoba naj sestoji iz zračnih lanenih oblačil

15. 6. 2020 // Trendi / Trend report

Glede na to, da se temperatura iz dneva v dan vztrajno višajo, lahko rečemo, da je poletje že tik pred vrati. Če smo večji del pomladi preživele večinoma zaprte doma, je zdaj končno napočil čas, da stopimo na ulice in zasijemo v svežih spomladansko-poletnih outfitih. Svojo že obstoječo poletno garderobo bomo za dovršen poletni stil dopolnile s kosi iz najbolj zračnega poletnega materiala, ki ga poznamo - lanu.

Saj obožujemo poletje, a kaj, ko nam vročina včasih ponagaja pri našem stilskem izražanju. Zato ga imamo resnično rade šele takrat, ko najdemo popoln poletni outfit, v katerem nam ni vroče in v katerem smo videti resnično dobro. Ker dejstvo, da prihaja poletje, ne pomeni nujno počitnic na morju, saj nas bo poleti večina ostala v mestu in v pisarnah, se bomo neznosni poletni vročini zoperstavile na najbolj okusen način, ki ga poznamo. Namesto globokih izrezov in prekratkih dolžin bomo to poletje posegle po šik srajcah, hlačah in oblekah iz lahkotnega lanu. Elegantna lanena oblačila nam nudijo možnost, da v pisarni kljub neznosni poletni vročini izgledamo sveže in urejene. Lan je naravna, pletena tkanina, ki bo to poletje naša osebna klimatska naprava. Lanena oblačila so poleti enostavno nepogrešljiva, saj so kos vlagi in vročini, nežno pa nas zaščitijo tudi pred nevarnimi sončnimi žarki.

Kaj bomo nosile poleti 2020?

Pri iskanju lanenih oblačil smo naletele na poletno kolekcijo s.Oliver, ki nas je navdušila z versatilnostjo, funkcionalnostjo in šik videzom. V lanenih oblačilih, kot so lanene obleke, blazerji, bermuda kratke hlače, hlače na rob z visokim pasom, topi z naborki, srajce in podobno, bomo to poletje resnično elegantne in pripravljene na vse priložnosti. Poleg oblačil bomo v poletni kolekciji s.Oliver našle tudi bogat nabor poletnih modnih dodatkov, ki narejeni iz naravnih materialov vrhunsko dopolnjujejo celoten 'vajb' kolekcije.

V nadaljevanju preverite naš izbor lanenih oblačil s.Oliver in dopolnjujočih modnih dodatkov, zaradi katerih že komaj čakamo poletje 2020!

V. J.

Foto: s.Oliver

3_038_rl_005_srgb-2.jpg1_043_rl_005_srgb.jpg