Fashion.si x XYZ Premium Fashion Store: Toplo, udobno, predvsem pa modno

3. 11. 2016 // Trendi / Trend report

Jesen nam poleg živih barv, pečenega kostanja in prijetnega vzdušja v mestu prinese tudi kar nekaj sprememb, in včasih tudi težav, na področju izbire oblačil. Toplo in udobno je tisto, kar nam je v tem obdobju najbolj pomembno in ker vemo, da je za vse modne navdušenke in navdušence pomemben tudi izgled, smo se združili z XYZ Premium Fashion Store in poiskali kose, ki bodo poskrbeli, da bomo to jesen tudi v toplih oblačilih zelo modni!

Elegantno

Za vse ljubiteljice damskega stila, ki ste rade posebne in elegantne hkrati, smo minimalistično črno obleko kombinirali z vinsko rdečo krzneno jakno, piko na i pa celotnem izgledu dodajo rokavice z unikatnimi našitki in klobuk. Za bolj elegantne priložnosti smo izbrali gležnarje s peto, za dolge dneve, polne sestankov pa se nam škornji čez koleno, ki poskrbijo, da celoten izgleda deluje bolj sproščeno, zdijo odlična izbira.

Moški modni svet je zelo enostaven - hlače, majica in jakna, brez dodatkov in nakita. Torej preprosto in enostavno, morda celo malo športno, ampak tudi takšna kombinacija je lahko zelo elegantna.

Športno

Da športni izgled lahko deluje tudi elegantno v zadnjem času potrjuje ne samo naša izbira, ampak tudi vse blogerke in modne navdušenke po svetu. Bele supergice in nahrbtniki so prevzeli modni svet in navdušenke športnih outfitov se tokrat lahko pripravite na bolj preprosta oblačila, saj bodo dodatki govorili sami zase!

Tudi pri moških modnih trendih je zadnje čase opaziti vse več športnega pridiha. Izbira trendovskih športnih oblačil bo od sedaj naprej še lažja, saj se je v Sloveniji odprla prva Superdry trgovina s športnimi oblačili.

Trendi

Kratke oblekice v kombinaciji s plaščem, jakno ali parko je priljubljen trend, ki ga končno lahko udejanimo tudi pri nas. Toplejši jesenski dnevi ponujajo 1001 način kombiniranja kratkih oblekic z zimskimi dodatki. Zelena in nežno roza - 'it' barvi jeseni - kar kličeta po popolni jesenski kombinaciji.

Letos bo več kot očitno na ulicah v moškem svetu ponovno prevladovala bunda s krzneno kapuco. Najbolj priljubljena barva na modnih pistah je bila camel in siva, mi ostajamo pri klasiki in se za jesenske dni nagibamo k sivim odtenkom.

Katera kombinacija pa je vam najbolj blizu? Ste rade elegantne, športne, trendi ali pa kar vse v enem? ;)

A. B.

Foto: Jana Urbas

16.jpg1.jpg