Fashion.si x Comma: Top spomladanski trendi z blogerko Manco Vodopivec

20. 4. 2018 // Trendi / Trend report

S prihodom pomladi je prišel tudi čas za spomladansko čiščenje garderobne omare in polnjenje polic in obešalnikov z novimi, svežimi, lahkotnejšimi kosi. Pred odhodom po spomladanskih nakupih naj vas povabimo k ogledu stilskega vodiča Fashion.si x Comma, v katerem smo s pomočjo estetsko nadarjene Mance Vodopivec predstavili najnovejše spomladanske trende. Pri ustvarjanju stajlingov je imela Manca v mislih tudi ženske, ki ne sledijo vsem zadnjim modnim trendom in si večinoma izbirajo kose oblačil, ki jih med seboj zlahka kombinirajo in vnesejo v svojo že obstoječo garderobo. Poudarek tokratnih modnih predlogov je tako na kakovostnih in udobnih oblačilih, s katerimi boste poudarili svoje čare in se boste v njih počutili sproščeno in samozavestno.

V tej sezoni prihaja vrnitev kostima, ki ga ženske lahko kombinirajo z različnimi kosi. Tako je kombinacija "mix and match" ter "match and match" vzorcev to sezono dovoljena. V ospredju so cvetlični vzorci in pike, ki se odlično kombinirajo s karom. Seveda pa z bolj toplimi dnevi v ospredje prihajajo tudi močni pasteli v odtenkih rumene in sprano rožnate. Obvezna barva aprilske kolekcije je bela, bel kostim, bela obleka. Linije so čiste, dodani so diskretni detajli, ki so značilni za znamko Comma.

Ker pa prihaja tudi čas zabav, porok in drugih posebnih priložnosti v trgovinah Comma lahko izbirate med široko izbiro oblek različnih krojev in vzorcev. Za bolj sproščen, dnevni videz, obleko kombinirajte z usnjeno ali jeans jakno, za posebne priložnosti pa suknjičem ali trenč plaščem, ki bo poskrbel za bolj eleganten videz. Kamorkoli se odpravljate - želimo vam prelepo zabavo in nepozabno poletno noč!

V nadaljevanju preverite, kako je omenjene trende v spomladanskem stilskem vodiču Fashion.si x Comma uskladila uspešna slovenska blogerka Manca Vodopivec.

V. J.

Model in stilistka: Manca Vodopivec

Oblačila: Comma

Foto: Manca Kocjancic

mancav_comma_140418-5.jpgmancav_comma_140418-1.jpg