Top personalizirana darila za vaše najboljše prijateljice

25. 11. 2018 // Trendi / Tips & tricks

Še malo pa bo tukaj čas obdarovanja! Če se še niste utegnile odpraviti po božičnih nakupih, ali pa bi se jim rade najraje kar izognile, imamo za vas super namig kaj kupiti svojim najboljšim prijateljicam, med katere seveda sodijo tudi mame, sestre, tašče in druge pomembne ženske v vašem življenju!

Zima se bliža, z njo pa krajši dnevi, nižje temperature in vse bolj zapolnjen vsakdanjik. Kljub temu, da v tem času ne občutimo velike žeje, je skrb za hidracijo še toliko bolj pomembna. EQUA poskrbi, da pitje vode postane užitek in je stilski dodatek obenem. Z več kot 40 dizajni stekleničk različnih barv in vzorcev poskrbi za vse, ne glede na starost ali življenjski slog. Brez skrbi, tudi za najzahtevnejše uporabnike/ce. Da bo steklenička popolnoma osebna, lahko dodamo še personalizacijo pokrovčka, skupaj z darilno embalažo pa bo definitivno izstopajoče darilo pod božičnim drevescem!

V nadaljevanju preverite nekaj najlepših stekleničk EQUA, med katere sodi tudi kolekcija Mismatch with Faux Leather, in naročite svoj nabor iz spletne trgovine - kar iz udobja domačega naslonjača!

V. J.

Foto: EQUA

equa-mismatch-waterbottle-bronze-lifestyle-10-gravura.jpgequa-mismatch-waterbottle-beige-lifestyle-20.jpg