Ta "high street" znamka ima v ponudbi le oblačila, v katerih boste izgledale bogate

15. 9. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Ljudje včasih zmotno razmišljajo, da bogastvo prikazujejo ogromni in bleščeči logotipi na njihovih oblačilih ter modnih dodatkih. A kaj, ko to še zdaleč ni res. Ste kdaj videli Kate Middleton in Melanio Trump oblečeni v logotipe? Ne, tudi mi ju nismo. Vsaj, odkar sta poročeni, ne - in četudi vemo, da sta običajno oblečeni v oblačila znamk, ki si jih običajne smrtnice ne moremo privoščiti.

Ta trenutek je poleg minimalizma nadvse moden novi minimalizem (nu-minimalism), estetika, ki narekuje nošenje kosov, ki delujejo bogato zato, ker so enostavni, kakovostno izdelani in največkrat obarvani v nevtralne barve. Tej estetiki sledi tudi ena izmed naših najljubših 'high street' modnih znamk. To je Massimo Dutti, ki od leta 1995 navdušuje najbolj elegantne fashioniste, med katerimi sta tudi Kate Middleton in Olivia Palermo. Čeprav njihove cene niso tako ugodne, kot v sestrski znamki Zara, bo srajca, za katero boste odštele dvakrat več kot v Zari, izgledala desetkrat dražja. To pa ni kar tako, kajne?

V nadaljevanju preverite naš izbor top jesenskih kosov Massimo Dutti, iz katerega lahko sestavite svojo "posh" jesensko garderobo!

V. J.

Foto: Massimo Dutti

screenshot_2019-09-11_at_13_52_01.jpg2.jpg