Kje pri nas dobimo najbolj trendi čevlje, narejene kar po naročilu?

4. 10. 2018 // Trendi / Tips & tricks

Ali že od nekdaj sanjate o kakovostno izdelani obutvi, ki bi bila oblikovana po vaših lastnih željah in bi se vašim stopalom prilegala kot nogavica? Če ste na vprašanje odgovorile pritrdilno, so čevlji blagovne znamke Peppermint Street pravšnji za vas.

Vsi modeli v ponudbi so ročno narejeni. Vsak izdelan par nosi svojo zgodbo. Ja, čevljarska obutev je kljub porastu trgovin s hitro modo tudi pri nas še kako živa in vsako sezono postreže z novimi modnimi kosi. Temu se lahko zahvalimo Peppermint Street, ki poskrbi, da naša stopala ne trpijo niti v salonarjih in poročnih petkah niti v zimskih bulerjih ali oxfordkah.

Vsakemu modelu v ponudbi se lahko prilagodi barva usnja, prav tako pa je možna kombinacija različnih barv ali vzorcev skupaj. Tako si lahko same ustvarite edinstveno in povsem unikatno obutev. Obutev, ki je hkrati še kvalitetna, saj materiali in kopita prihajajo iz Italije, kjer je čevljarska dejavnost zasadila svoje korenine.

Ker so čevlji ročno narejeni za vsako posameznico, se pri posameznih modelih lahko prilagodi tudi višina ali tip petke. Raj za vsako ljubiteljico kvalitetnih in dizajnerskih čevljev, kajne?

V. J.

Foto: Peppermint Street

red_ankle_boots2.jpg22405456_1975304409418357_1900644327641017141_n.jpg