Kakšne kopalke so primerne za vašo postavo?

21. 5. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Da se boste to poletje v kopalkah počutile kar najbolje, z njihovo pomočjo poudarite svoje atribute in skrijte šibke točke. Ker niso vsake kopalke primerne za vsak tip postave, smo v nadaljevanju zbrali nekaj nasvetov glede tega, kakšne kopalke izbrati, da boste v njih izgledale odlično. Črne misli o tem, kako letos v kopalkah ne boste odšle na plažo, odženite na stran in raje preučite, kakšen kroj in model kopalk je pravšenj za vaš tip postave.

Slecite se in s pomočjo ogledala določite svoj tip postave. Katere so točke, ki bi jih rade zakrile oziroma poudarile?

Če ima vaša postava obliko jabolka in se vam maščoba največkrat nabere okoli trebuha, se boste najbolje počutile v enodelnih kopalkah z okrasnim pasom (ta vizualno zmanjša pas) ali v dvodelnih kopalkah z visokim pasom. Izogibajte se vodoravnim črtam in izbirajte med enobarvnimi modeli.

Velike prsi potrebujejo dobro oporo. Izogibajte se predvsem enodelnim kopalkam, ki nimajo posebej ojačenega zgornjega dela. Dobro oporo nudijo tudi nedrčki, ki se zavežejo za vratom. Naramnice na kopalkah naj bodo močne in široke, saj se tako ne bodo zarile v ramena.

Majhne prsi poudarite z naborki, majhnimi trikotnimi bikinikami in s podloženimi košaricami.

Kratke noge boste navidezno podaljšale z visoko izrezanimi hlačkami, zaradi katerih bo izgledalo, kot da se vaši boki začenjajo višje.

Visoko izrezane hlačke se lepo podajo tudi na široke boke. Izbirate lahko tudi med klasičnimi bikinikami, ki imajo ob straneh tanke trakce. Ti uspešno brišejo mejo med boki in telesom. Izogibajte se boksaricam in nizko izrezanim hlačkam.

Če imate deško postavo in bi si želele bolj oblinastega videza, izberite pisane dvodelne kopalke z naborki ali enodelne kopalke z okrasnim pasom. Izogibajte se kopalkam z V-izrezom, ki navidezno razširijo ramena.

V. J.

Foto: Guess

screenshot_2019-05-13_at_11_31_34.jpg