Kako združiti funkcionalnost z modo

5. 3. 2024 // Trendi / Tips & tricks

Se vam zdi branje na telefonu pravi izziv, vaše roke pa vedno krajše? Šalo na stran, če imate težave z vidljivostjo pri šibki svetlobi ali pri branju drobnih besedil, potem so bralna očala lahko ena izmed rešitev.

Veliko ljudi doživi spremembe vida, zlasti po 40. letu starosti, zaradi stanja, znanega kot presbiopija. Ta pogosta težava, povezana s starostjo, otežuje ostrenje na bližnje predmete. Če opazite takšne spremembe, je ključnega pomena, da se posvetujete z usposobljenim optikom za celovit pregled oči. V večini primerov težavo rešijo očala s tako imenovano plus dioptirjo.

London Mole bralna očala s svojim trendovskim izgledom združujejo funkcionalnost z modo. Nabor okvirjev vključuje široko paleto stilov, barv in zaključkov, dioptisjki razpon leč pa se giblje od +1 do +3 in sicer po 0,5. Na voljo so tudi očala z zaščito pred modro svetlobo zaslonov (Blue blockers)

Ne glede na to, ali imate raje subtilen, prefinjen ali pa zabaven dizajn, za vsakogar se nekaj najde.

ARTIST: Ikonični elegantni, “oversized” okrogli okvirji, ki jih obožujejo umetniki in modni navdušenci.
GRADUATE: klasična “študentska” očala s stilom!
SPY: Okvirji v stilu 80-ih, ki ustvarjajo nov “retro” trend.
MONKEY: Elegantni okvirji v klasičnem Oxfordskem slogu.
MOLEY: Ekscentrična okrogla in super kul očala.
TRICKY: Klasična “wayferer” oblika okvirja, ki je velja za modno klasiko že celih 50 let.

London Mole bralna očala, kot tudi tista z zaščito proti modri svetlobi imajo UV zaščito UV360 – UV380, polikarbonatni okvir, acetatna lečo in vzmetene tečaje. Očala so pakirana v privlačni trendovski embalaži.

Izbirate lahko tudi med zanimivimi etuiji in čistilnimi krpicami s trendovskimi potiski.

Poleg privlačne oblike je privlačna tudi cena očal, ta znaša 22.00 EUR. Vsa očala in dodatke si lahko ogledate in kupite v trgovini Popermint v Ljubljani ali v spletni trgovini www.popermint.si

G.G.

Foto: London Mole

ginger_girl_long_hair_-_cropped.jpglm-art-t-0.jpg