Kako v letu 2021 kombinirati pajkice in obutev?

30. 1. 2021 // Trendi / Tips & tricks

Naša ljubezen do pajkice že od vedno močno gori. Minulo leto, ki je naša življenje zaznamovalo z neskončnimi sprehodi v naravi in urami, preživetimi na kavču, pa je to ljubezen še poglobilo. Glede na to, da smo si frizuro in outfit uredile le v primerih, ko je na naša vrata potrkal dostavljalec pice oziroma za Zoom sestanek, nismo resnično videle smisla, da bi ta najbolj udoben kos oblačila zamenjale za neudobne kavbojke. Nič zato, vašo izbiro popolnoma podpiramo. Ne samo to, v nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste v letu 2021 v pajkicah videti povsem dostojno, modno in urejeno.

Tu sta dve pravili, ki ji je dobro upoštevati, če večino časa preživite oblečene v pajkice.

Kombiniranje pajkic s puloverji, srajcami in majicami, ki se končajo tik nad boki ali više, močno odsvetujemo. Takšni outfiti ženski postavi prav nič ne laskajo - edina izjema je, če ste se odločile doma vaditi jogo ali njej podobno vadbo. Športni nedrčki in kratki oprijeti topi lepo poudarijo žensko postavo in so povsem primerni za športno udejstvovanje. Pri kombinacijah za čez dan s pajkicami raje kombinirajte tunike in daljše majice ter jope.

Drugo pravilo se nanaša na izbiro obutve in je v bistvu isto, kot se ga moramo držati pri kombiniranju kril in oblek. Daljši kot je rob obleke ali krila, višje naj bodo pete in obratno. Predimenzionirana jopa v kombinaciji s pajkicami bo tako videti bolje s škornji s srednje visoko peto kot balerinkami.

Tukaj pa je seznam obutve, ki se najbolj poda na pajkice.

Črni gležnarji s srednje visoko peto - top kombinacija s pajkicami, ki podaljša noge.

Gležnarji iz kačjega usnja s srednje visoko peto - pazite, da niso oprijeti, saj kombinacija izgleda bolje, če je v področju gležnjev nekaj več prostora.

Gumijasti škornji za v dež - kombinacija, ki je popolna za deževno vreme.

Škornji, ki segajo čez kolena - visoka peta bo podaljšala vaše noge, elegantno pa so videti tudi nizki modeli.

Minimalistične superge - za sofisticiran športen videz.

Vojaški usnjeni škornji - za urbane kombinacije.

Pohodniški čevlji - iz njih naj kukajo tople volnene nogavičke.

Balerinke - tukaj se lahko brez skrbi igrate z detajli, kot so pentlje, bleščeči kamni in živalski vzorci.

V. J.

Foto: Joanna Nix-Walkup / Unsplash

joanna-nix-walkup-gbzhywmuoww-unsplash.jpg