Kaj modne urednice kupujejo za 2020?

18. 1. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Nismo ljubiteljice miselnosti 'novo leto, nove me'. Bodimo namreč iskrene, še vedno smo samo me. Kljub temu pa v letošnjem letu še naprej krčimo svoje garderobe - v njej nimajo kaj iskati oblačila, ki jih že eno leto nismo oblekle - ter se trudimo, da zapravljamo čim manj. Še posebej za minljive trende, z nakupom katerih ne delamo nobene koristi - ne svoji denarnici, ne planetu. Zatorej vam tokrat predstavljamo ključnih 8 trendov, ki jih bomo to leto ponovno obudile ali pa kupile in redno nosile, še najraje pri ponudniku vintage oblačil. Pa poglejmo, kaj nam bo v letu 2020 resnično prišlo prav!

To so trendi, v katere je vredno investirati to sezono:

Ovratnik, ki pričara navidezni dodatni sloj oblačila (imajo jih pri znamki COS), je super trik, ki popestri vsak stajling (za vse, ki pri slojenju nočejo videz Joeya Tribbijanija).

Končno si privoščite lepo krojen suknjič. Še bolje, če je krojen kot safari jopič in vintage izvora. Krasijo naj ga gumbi in pas. Popolno!

Bluza z viktorijanskim pridihom. Krasijo naj jo napihnjeni rokavi, visok ovratnik, čipka, ...

Kostim z mini krilom. Skombinirajte ga z enostavno bombažno majico in pozabite na globok izrez!

Elegantna 'tote' torba naj postana vaše najljubša prijateljica.

Klasični usnjeni gležnarji so vedno popolna izbira.

Svetlikajoči salonarji bodo v letu 2020 poskrbeli za piko na i vsakemu stajlingu. Popolna ideja za popestritev outfita, ko se iz službe odpravimo naravnost na večerjo.

Usnjen plašč je to zimo trend številka ena. Tudi tega lahko najdete v marsikateri vintage prodajalni.

V. J.

Foto: Pure Wow

prepasana_jakna.jpegPrepasana jakna.bles_c_ec_e_salonarje.jpegBleščeči salonarji.