Fashion.si x XYZ Premium Fashion Store: Diši po pomladi

17. 3. 2017 // Trendi / Tips & tricks

V sodelovanju s priljubljenim shopping naslovom XYZ Permium Fashion Store smo se pri snovanju tokratne modne zgodbe posvetili spomladanskemu vzdušju, ki je pred vrati. Sonček, ki nas te dni vse bolj pogosto obišče, je v nas ponovno prebudil željo po nežnih pastelih in igrivih outfitih, ki so kot nalašč za tople spomladanske dni.

Za pripadnice nežnejšega spola smo se pri prvem stajlingu poigrali z must have trendi, katerih popularnost iz zimskega obdobja prehaja tudi v pomlad - krasnim modrim plisiranim krilom in nežno sivo pleteno jopo, ki sta v kombinaciji s srebrnimi modnimi dodatki odlična izbira tako za poslovne priložnosti kot tudi za sproščena večerna druženja.

V drugem stajlingu smo se odločili za ženstveno kombinacijo: romantično belo obleko smo nadgradili z najbolj modno barvo sezone - pudrasto roza - in ustvarili ženstven videz, ki se mu je enostavno nemogoče upreti.

Pri tretjem stajlingu smo se odločili za vroč spomladanski trend, statement kavbojke, ki smo jih skombinirali s šik belo pleteno jopo. Rezultat je idealna kombinacija za spomladanska druženja v mestu.

Kot zadnjega smo pripravili nekoliko bolj prefinjen outfit. Klasičen balonar, ki predstavlja nepogrešljiv kos spomladanske garderobe, smo skombinirali z večnim džinsom in sončnimi rumenimi odtenki. Večna kalsika, ki prepriča!

Kaj pa moški? V prvem moškem stajlingu smo se osredotočili na trendi raztrgan džins, ki smo ga skombinirali z barvito majico in opazno živo rdečo prehodno jakno. Gre za svež videz, primeren za vse priložnosti.

Pri drugem moškem stajlingu smo se odločili za casual pulover, ki je v kombinaciji s suknjičem in kavbojkami izvrstna izbira tako za dnevna kot večerna druženja.

V središču pozornosti tretjega videza je spomladanski 'it' kos - bomber jakna v hip pastelno zelenem odtenku. Stajlingu smo dodali tudi svetlo siv nahrbtnik, ki v moški garderobi spomladi ne sme manjkati.

Pri četrtem stajlingu gre za klasično športno eleganco, s katero ne gre zgrešiti: večne kavbojke, statement srajca v črno-beli barvni kombinaciji in temno modra jakna.

V. J.

Foto: Jana Urbas, Modela: Alja Bitenc in Rok Petrič

mg_4998.jpgmg_4996-1.jpg