7 koristnih nasvetov za izbiro popolne torbice

7. 6. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Bodimo iskreni: dodatna pomoč pri izbiri popolne torbice je vedno dobrodošla. Med vso izbiro na prodajnih policah naših najljubših ponudnikov hitre in luksuzne mode je namreč z vsako sezono več modelov torbic v različnih barvah in izvedbah. Če ste nam vsaj malo podobni, tudi vi sovražite zgrešene nakupe in obožujete občutek, ko kupite kos, ki ga resnično radi nosite in vam tudi pride prav - iz dneva v dan.

Tukaj je 7 koristnih nasvetov za nakup popolne torbice!

Pozabite na trenutne trende.

Pri nakupu popolne torbice, ki jo lahko nosite v kombinaciji s skorajda vsemi oblačili vaše garderobe, pozabite na hipne trende in raje kupite brezčasen model. Ne kupujte vročih modelov samo zato, ker jih nosijo modne zvezde na Instagramu, ampak pri nakupu uporabite glavo.

Ne bodite ceneni.

Resda za nakup nove garderobe nimamo vedno na razpolago veliko denarja, a vendar - pri nakupu torbice ne glejte na vsak cent. Raje kupujte na razprodajah in si privoščite torbico kakovostne izdelave po znižani ceni.

Upoštevajte letne čase.

Modeli in barve torbic variirajo glede na letni čas. Pozimi boste bolje videti s temnejšimi torbicami, poleti pa si lahko privoščite tudi svetle in žive odtenke. Glede velikosti pazite, da je torbica dovolj velika, da lahko vanjo spravite vse dnevne potrebščine.

Kupujte praktično.

Pri nakupu torbice naj vas ne vodijo le trenutni vzgibi, ampak kupujte glede na vaš življenjski stil. Če ste mamica, potem majhna vintage torbica najbrž ne bo najboljša izbira. Če nimate velikega proračuna, kupite torbico, ki se bo ujemala s skorakda vsakim outfitom. Če iščete praktičnost, ne kupujte prozornih miniaturnih modelov in podobno.

Previdno pri barvah.

Če veste, da lahko vaša garderoba prenese torbico v živo oranžni barvi, se ne zadržujte in zadovoljite svoje želje! Kljub temu pa naj vas opozorimo, da se k živobarvni garderobi najbolje poda torbica v črni barvi. Črna torbica se ujema z vsemi barvnimi kombinacijami in se poda tudi na najbolj divje vzorce.

Oblika vašega telesa.

Eno ključnih pravil pri nakupu torbice je, da kupujemo torbico, katere oblika je nasprotna dimenzijam našega telesa. Če ste visoki in vitki, poskusite najti torbo, ki je velika in široka. Če ste drobni, vas bo velika torba pogoltnila, zato izbirajte med manjšimi torbicami z lepo obliko. Če nosite plus size številke, bo miniaturna torbica ob vašem telesu videti čudno.

Vzemite si čas.

Pri nakupu torbice nikar ne hitite. Čas je lahko vaš največji sovražnik pri nakupovanju. Vzemite si čas, preglejte ponudbo pri večih trgovinah in nakup opravite šele po daljšem premisleku. Ob nakupu shranite račun in če naslednji dan nakup obžalujete, torbico zamenjajte za primernejši model.

V. J.

Foto: @LOLARIOSTYLE

1.jpg