5 nasvetov za popestritev enostavnega stajlinga

10. 3. 2015 // Trendi / Tips & tricks

Včasih se želimo obleči preprosto in enostavno, a hkrati zanimivo in kreativno. Pridejo dnevi, ko zaradi vremena, narave dela ali aktivnosti potrebujemo le najljubše kavbojke (morda celo iz partnerjeve garderobe) in oversized majico. S tem je vse v najlepšem redu - pazite le, da se pri tem ne ujamete v dolgočasne in nezanimive kombinacije, ki vam ne bodo polepšale dneva. Oglejte si nekaj idej in jih s pridom uporabite za popestritev vašega stajlinga!

1.oblecite zanimivo jakno ali plašč

Prvi način popestritve enostavne kombinacije je prav gotovo ta, da se ogrnete v zanimiv kos, ki vam bo všeč. Za nekoliko drznejše so tu džins jakne, trenč plašči pa kot vedno delujejo bolj klasično in damsko.

2.izberite si šminko ali lak za nohte v živih barvah

Ne pozabite na moč ličil. Živobarvne ustnice ali nohti morda niso najboljša ideja, ko je vaša kombinacija oblačil bolj dodelana in polnejša – ravno nasprotno pa velja v primeru, ko nosite osnovne in enobarvne kose. Takrat le pogumno!

3.stopite v drzne čevlje

Pri enostavnih kombinacijah lahko več pozornosti namenite vašim čevljem. Lahko obujete tiste z živalskim potiskom, pikami, cvetličnim vzorcem ali pa kar seksi sandale z več okrasja.

4.privoščite si veliko dodatkov

Šali, rute, ogrlice, zapestnice, uhani, klobuki, torbice – vse to je pri enostavnih stajlingih več kot zaželeno. Previdne bodite le pri hlačnih nogavicah z vzorcem, saj je tam hitro lahko vsega preveč.

5. zmerno kombiniranje dveh potiskov

Kombinicijo enostavnih osnovnih kosov lahko brez težav dvignete na višjo raven, če pravilno kombinirate dva umirjena potiska. Kavbojke in sivo majico lahko na primer popestrite s črtastim šalom in nizkimi čevlji s cvetličnim potiskom, pikasto majico pa z enobarvno jopico in pisanim pasom.

P.C.

Foto: Allwomenstalk

1.jpgustnice_mocne.jpg