Na plažo v kopalkah MC2 SAINT BARTH

9. 6. 2016 // Trendi / Moški trendi

Modna hiša Ikona je v teh dneh postala bogatejša za še eno blagovno znamko – tokrat se je bodo razveselili predvsem modni fantje in moški. Gre za znamko MC2 SAINT BARTH, ki se je leta 1994 rodila sredi prekrasnih Karibov, belega peska in školjk otoka Saint Barth.

MC2 SAINT BARTH moški rad posega po kvalitetnih oblačilih, elegantnih in čistih krojih, močnih barvah in potiskih tudi, ko se odpravi na poležavanje na plažo, lovljenje zagorele polti med morskimi valovi ali igranje odbojke na mivki. Kopalke MC2 SAINT BARTH najdemo v več različnih modelih – od krajših in hitro sušečih modelov drznih barv in potiskov do enobarvnih kopalk srednjih dolžin in čistih linij. Poletno kolekcijo dopolnjujejo še T-majice in polo majice, ki se idealno kombinirajo s kopalkami in bermuda hlačami, ki dajejo celotni kolekciji modernejšo in elegantnejšo noto.

Ste vedeli? Čeprav je bila MC2 SAINT BARTH kolekcija sprva oblikovana za odrasle fante in moške, pa je kasneje dobila svojo miniaturno različico, ki omogoča, da sta oče in sin lahko oblečena enako. Je sploh lahko kaj še bolj simpatičnega kot to, da oče in sin na plaži nosita enake kopalke?

Foto: PR

mc2.jpgbarbados_aquora.jpg