MARX: Top 4 moški modni kosi po našem izboru

28. 10. 2016 // Trendi / Moški trendi

Blagovna znamka Marx s sloganom 'Clothes for the people' v novi kolekciji slavi unikatno lepoto vsakega posameznika in upor izumetničenim filtrom. Marxova kolekcija #nofilter za jesen-zimo 2016 bo zasvojila tiste, ki so drzni, samozavestni in igrivi. Nagovarja vse, ki ne želijo slediti kliše modnim smernicam in si drznejo biti to, kar so.

Moška kolekcija Marx za jesen-zimo se predstavlja v temi Cozy Winter Days, Natural Vibrance in Cold Sensuality pa v nerazdružljivem udobju športa in mode. V prvi temi kolekcije se zimski hlad sreča s toploto kamina, prevladujejo športno udobje in črtasti vzorci v rdečih, sivih, mornarsko modrih odtenkih in barvi petroleja. Natural Vibrance je na ulice prinesel divjo naravo. To topografijo je združil v lahkih puloverjih, športnih hlačah in toplih parkah v temnih barvah narave. V zadnji temi prevladujejo opečnato rdeča, mornarsko modra, siva in snežno bela. Mrzla zime prinese dotik nove klasične elegance. Značilne so jopice z debelimi ovratniki, kolekcijo pa zaokrožijo šali in kape v temnih barvah.

Prelistajte Marxov najnovejši katalog, pokukajte med Marxove video vsebine in v nadaljevanju preverite naš izbor top moških modnih kosov iz kolekcije Marx #nofilter za jesen-zima 2016 ...

P. s. tukaj lahko prevzamete svoj kupon za 20 odstotni popust pri nakupu oblačil znamke Marx, ki jih najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Marx

marxnaslovka2.jpg20_2.jpg