To prehransko dopolnilo je ključnega pomena pri rasti naših malčkov!

19. 1. 2020 // Trendi / Mamin svet

Poskrbite za O-mega zabavo z NUTRILITE™ Kids Omega-3 slastnimi pastilami iz Amwaya! NUTRILITE iz Amwaya že več kot 80 let združuje moč znanosti z naravnimi koristmi rastlin in je številka 1 po prodaji vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu. NUTRILITE Kids Omega-3 je del družine NUTRILITE Kids family, palete izdelkov, ki nudi vrhunske izdelke za otroke od 4 leta dalje.

Ali ste vedeli, da otroci med 4. in 8. letom starosti v povprečju zrastejo za 25 %?

Ustrezna prehrana, poleg vadbe in izobraževanja, igra zelo pomembno vlogo za duševni in telesni razvoj otrok. Maščobne kisline omega-3, kot je DHK, bi morale biti ključen del zdrave prehrane za otroke. Na žalost telo samo proizvede premalo teh dobrih maščob. Dobri viri maščobnih kislin omega-3 so ribe in morski sadeži, vendar številni otroci te hrane ne marajo. Starši zato iščejo okusne alternativne vire. Pastile NUTRILITE Kids Omega-3 so prehransko dopolnilo iz ribjega olja z omega-3 za otroke, ki na okusen način z vitaminom D podpirajo normalno rast kosti vašega otroka.

Vrhunske sestavine

Izdelek vsebuje ribje olje iz trajnostnih virov in ima certifikat Friend of the Sea (organizacija Friend of the Sea varuje oceane s pobudami za ohranitev ter certifikati za trajnostne izdelke in storitve; https://friendofthesea.org/). Poleg tega vsebuje sestavine visoke kakovosti in ribje olje iz trajnostnih virov. Ne vsebuje sladil in konzervansov. Vsebuje le barvila iz naravnih virov in naravno aromo.

Kaj pa okus?

Pastile imajo odličen okus po mešanem sadju (popolna preobleka za okus po ribah med in po zaužitju) in jih ni potrebno jemati z vodo.

V. J.

Foto: Canadian Lifestyle

1.jpg122447_it_sl_nutrilite_omega3_kids_drops_front_2.jpg