Pepe Jeans London za male nadobudneže

14. 4. 2015 // Trendi / Mamin svet

Pepe Jeans London je kot nalašč za vse juniorje, ki se radi igrajo z oblačili in sledijo modnim stopinjam svojih stajliš mamic. Le kaj je namreč lepšega od sproščene igre barv, krojev in vzorcev?

Kolekcija 73 predstavlja modne sanje vseh malih fashionist, ki jesensko barvno paleto (temno vijolična, črna, pudrasto roza in pepelnato siva) rade popestrijo z bleščicami in opaznimi grafičnimi potiski. Fantje bodo s kolekcijo 73 sestavljali odlične monokrom videze, ki jih bo sem ter tja prekinil rokerski element.

Indigo sestoji iz vseh odtenkov modre, ki zasijejo v kombinaciji z nežnimi rdečimi, roza in sivimi poudarki. Sprane barve in udobni kroji so kot nalašč za ležerne stylinge, primerne za vse priložnosti.

Urban Playground je kolekcija, ki je bodo veseli predvsem otroci in njihovi starši, ki živijo v mestu. Športna oblačila, izdelana iz mehkih materialov, so kot nalašč za vse, ki prisegajo na udobje in sproščen videz.

Warhol je kolekcija otroških oblačil, ki ji vlada Pop Art. Warholove umetnine – Marilyn, juha Campbell in ikonični slogani – bodo krasili stylinge malih modnih navdušencev, ki jih ni strah izstopati.

M.V.

Foto: PR

gosekgoerg.jpg03kidspepemain.jpg