V Ljubljano prihaja plesni šov, ki je kar 21-krat razprodal Wembley areno!

25. 2. 2018 // Scena / Napovednik

Ekstravagantna plesna predstava z irsko tradicijo Lord of the Dance bo 7. aprila zaživela na velikem odru ljubljanskih Stožic.

Ena izmed najbolj obiskanih predstav na svetu že 20 let podira vse prodajne rekorde in za seboj pušča navdušene množice. Z rekordom, ki ga drži še danes, je kar 21-krat razprodala legendarno londonsko Wembley areno in nastopala na nogometnih stadionih po Evropi in Aziji pred očmi 120.000 obiskovalcev. Do danes si je njihove predstave ogledalo več kot 100 milijonov ljudi v 67 različnih državah, na vseh kontinentih. Predstava je med drugim gostovala tudi na West Endu, Broadwayu, ZDA, Kanadi, Mehiki, Južni Afriki, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Keltska plesna pravljica občinstva po vsem svetu osvaja z ekstravagantnimi kostumi in osupljivo spretnostjo, energijo in hitrostjo nastopajočih v podkovanih plesnih čevljih. Irsko tradicijo predstava združuje z najnovejšo tehnologijo, spektakularnimi svetlobnimi efekti, plešočimi roboti in akrobati. V pravljici boja dobrega proti zlu plesalci predstavo stopnjujejo skozi strastno ljubezensko zgodbo, ki opisuje pot Malega duha skozi čas in njegovo pomoč Gospodu plesa, ki hoče svoje ljudstvo zaščititi pred Gospodom teme in njegovimi učenci. Brezčasna zgodba o hrepenenju, ljubezni ter veri v dobro in pozitivno.

Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in na spletni strani Eventim.

V. J.

Foto: Lord of the Dance

lotd2.jpglotd1.jpg