Razkrivamo programski okvir Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

26. 9. 2017 // Scena / Napovednik

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prestolnico prihaja že petič. Tokrat mednarodni premijski teden mode napoveduje nove ustvarjalske in scenografske presežke, ki jih bosta glasbeno dopolnila dva Kurzschluss partyja. Po predstavitvi kar 17 modnih oblikovalcev in blagovnih znamk iz vse regije, podelitvi strokovne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award ter dveh okroglih mizah z izjemnimi gosti bosta petkov in sobotni večer namenjena zabavi. Pop up festivalski klub klub Kurzschluss bo na MBFWLJ 6. oktobra gostil Sladico, 7. oktobra za mešalno mizo prihaja ekipa Sharkastique Tunes (Shark, Sylvain, Jaka) ft. Shapeshifters. Za več informacij o gostujočih modnih oblikovalcih in programu spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Snapchat, vstopnice za obisk MBFWLJ in Kurzschluss @MBFWLJ so na voljo na prodajnih mestih Eventim.

Gostujoči oblikovalci na oktobrski ediciji MBFWLJ

V Ljubljano prihajajo: AKULTURA. ARNOLDO & BATTOIS, CLICHÉ, DALPAOS, DRAŽ, IVANMAN, IZADORA VERLIČ, JSP, MILICA VUKADINOVIC, NATASA PERSUH, PETER MOVRIN, SARI VALENCI, SENS, SOFIA NOGARD, SUSNYARA, TANJA ZORN.

Obiščite www.mbfashionweeklj.si za informacije o modnih revijah, spremljajočem programu in modnih oblikovalcih.

Mercedes-Benz Fashion Award

Ustvarjalna ekipa #MBFWLJ mlade modne oblikovalce do 25. septembra vabi k sodelovanju na nagradnem natečaju Mercedes-Benz Fashion Award, ki bo zmagovalcu poleg priložnosti za predstavitev avtorskega dela v obliki samostojne modne revije, instalacije ali razstave, strokovnega priznanja in denarne nagrade prinesla tudi priložnost za sodelovanje z mednarodno blagovno znamko Lee Cooper in blagovnico Maxi. Več informacij in prijava za sodelovanje je na voljo spletni strani www.mbfashionweeklj.si.

Obiščite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti! Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard® bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na oktobrsko edicijo MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure. Poleg tega do izžrebanih še pet nagrajencev, ki bodo prejeli predplačniške plačilne kartice Mastercard s prednaloženim imetjem v vrednosti 100 evrov.

V. J.

Foto: Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

mbfwlj_07.jpgmbfwlj_09.jpg