Približuje se Čarobni dan!

19. 8. 2015 // Scena / Napovednik

Arboretum bo v nedeljo, 30. avgusta, od 10. ure dalje odet v tančico čarobnosti in zabave.

Po Arboretumu Volčji Potok se bo zadnjo avgustovsko nedeljo zopet razlegal otroški smeh. V čarobnih deželah se namreč obeta barvito dogajanje za vso družino. Ustvarjalne rokice bodo imele veliko dela v ustvarjalnih delavnicah, športne navdušence čakajo izzivi v okviru gibalnih uric, spretni z glasilkami in nogicami pa se bodo lahko preizkusili na glasbenih in plesnih delavnicah.

Lepota parka bo ujeta v čarovnijo glasbe, ki bo na obraze obiskovalcev risala nasmehe. Tokrat bodo z magijo melodije občinstvo zabavali: Nuša Derenda, Trkaj, Omar Naber, Rock'n'Band, Kataya, Alex Volasko, Regina, Eva Černe, Alenka Gotar z Ansamblom Anžeta Šuštarja, Šrangarji, Špela Grošelj, Miha Debevec, Tomaž Rožanec, Žana in Eva Boto. Čarobni oder bosta zasedla tudi Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki obljubljata akrobatske čarovnije in druge vragolije.

V čarobnem okolju parka se obeta očarljiva dogodivščina, ki poleg pestrega dogajanja na prireditvi Čarobni dan, obeta še mnogo več. Prepustite se lepotam parka Arboretum Volčji Potok, oglejte si razstavo tropskih metuljev, odpravite se po poteh zgodovine, kjer vas čakanajvečja razstava dinozavrov v Sloveniji ali pa zgolj uživajte na številnih otroških igriščih, ki jih park ponuja.

Več informacij: www.carobnidan.si.

PR

unnamed.jpg