Fetch the Vibe predstavlja

15. 4. 2015 // Scena / Napovednik

No, pa smo jo dočakali! Nina Kraviz bo prvič obiskala Slovenijo in seveda Ambasado Gavioli!

Ko gre za ime take kategorije, je vsakršna predstavitev skorajda odveč, ampak morda se med nami najde kdo, ki za simpatično Nino še ni slišal, zato je nekaj besed o njej nedvomno dobrodošlih.

Po selitvi iz rodnega sibirskega mesta Irkutsk v Moskvo se pravzaprav vse skupaj za Nino tudi začne. Prvotni namen, da se izuči za zobotehnika, nadomesti z večno ljubeznijo do glasbe, ki jo spremlja že od najstniških let, ko je bila obkrožena z izjemno zbirko očetovih plošč. Preizkusi se tudi v vlogi novinarke za rusko glasbeno revijo ‘Ptuch’ in ne nazadnje postane leta 2006 del natečaja Red Bull Music Academy v Melbournu. Tukaj se zgodi tudi prelomnica, ko postane samozavestna in resnično prepričana, da je na pravi poti. Leta 2008 začne s serijo dogodkov v znamenitem moskovskem klubu Propaganda, ki zelo hitro postanejo najbolj ‘vroče’ zabave v mestu. Počasi, a vztrajno si nabira predano množico, ki ji sledi in jo podpira na vsakem koraku. Samo leto dni kasneje ji izdaja EP-ja ‘Pain In My Ass’ na založbi Rekids prav zares odpre vrata do svetovnih trgov.

Veliko plesišče bo tokrat nabito s techno energijo kot že dolgo ne! Pred nami so vrhunski debitantski nastopi!

Alan Fitzpatrick, varovanec Beyer-jevega Drumcoda, bo zagotovo pokazal, kako to počnejo na angleški način, medtem ko bo italijan Marco Faraone pred vedno zvestimi oboževalci zastopal svoje barve. Poudariti gre še en nastop in to domačega talenta, ki že nekaj let pridno sledi svoji viziji in s skupino prijateljev razvija vedno bolj priznano založbo Innocent Music - Aney F.

Majhno plesišče prevzema hišni rezident Veztax, v goste pa vabimo portugalskega techno borca s prav tako zavidljivo kariero, A.Paul-a.

Dogodek v samem razcvetu pomladi, ki se zna zavleči dolgo v jutro, če bo spomladansko vreme na pri-morskem že omogočalo težko pričakovane ‘podaljške’. :)

Foto: PR

10855117_1071225196225372_2905108215206332285_o.jpg