Danes se prične MENT Ljubljana!

3. 2. 2016 // Scena / Napovednik

MENT Ljubljana, zimski klubski dogodek poletnega festivalskega utripa, mednarodnega značaja in lokalnega karakterja, bo osvežil in obogatil glasbeno dogajanje tega tedna. MENT odkriva in izpostavlja nove kvalitetne evropske glasbene sile od Balkana do Baltika (Vardara do Talina), od Belorusije do Anglije (Minska do Nottinghama) in jih od prvega do zadnjega postavlja kot “headlinerje” na glavni oder, ki se razteza od Kina Šiška preko Kinodvora, Stare elektrarne in Kavarne SEM do AKC Metelkove.

Danes ob 19. uri MENT Ljubljana vabi v ljubljanski Kino Šiška na imeniten koncertni večer ob odprtju festivala. V Center urbane kulture vas bodo z živahno in gostoljubno gesto povabili Kar Češ Brass Band, nato pa bo sledil pravi glasbeni spektakel na dveh odrih menjajočih se izvajalcev Jimmy Barka Experience, Noctiferia – Transnatura (live & unplugged), Repetitor, Leyya, Nina Bulatovix in ABOP.

Nadaljevanje MENTa ne bo nič manj pestro, zato si oglejte predstavitev nastopajočih in program konference. Da boste 24/7 na tekočem z vsemi 52 koncerti in konferenčnimi vsebinami, si ne pozabite pretočiti brezplačne MENT aplikacije (android, iPhone), ki bo namesto vas razmišljala, na kateri koncert iti in kam se obrniti od 3. do 5. februarja v Ljubljani.

Več na www.ment.si in MENT FB.

screen_shot_2016-02-02_at_19_55_30.jpg