Svetlopolte zvezdnice, ki se le redko sončijo

13. 6. 2015 // Scena / Estrada

Medtem ko si večina žensk želi nekoliko temnejše polti in prisega na bolj ali manj zdravo sončenje, se nekatere zvezdnice s svojim svetlopoltim videzom niti malo ne obremenjujejo. Prav zato svoje izrazito svetle kože ne skrivajo, ampak jo raje preobrazijo v svoj zaščitni znak, saj je najbolj priporočljivo sprejeti tip kože, ki ti je bil pač podarjen ob rojstvu. Oglejmo si nekaj »bledoličnih« lepotic:

Anne Hathaway vedno izgleda osupljivo, njena svetla koža le še doda piko na i. Najlepše je to, da se niti ne trudi s porjavelostjo kože samo zato, da bi ugodila trendom in sledila množici. Namesto tega se raje osredotoči sama nase, prav zato pa zasije v vsej svoji naravni lepoti. Še več – zaradi svetle polti so njene lepe oči le še bolj poudarjene.

Taylor Swift je vsake toliko vendarle eksperimentiala s porjavelostjo, toda na koncu je ugotovila, da je svetla polt njena velika prednost. Taylor je dokaz, da gredo svetla koža in blond lasje z roko v roki. Ker je sprejela svoj naravni videz, je s tem postala tudi lepotni ideal mnogim najstnicam.

Nicole Kidman že od nekdaj izgleda kot porcelanasta punčka. Ženske ji zavidajo rdečkaste lase in izrazito svetlo polt, za katero se zdi, da še nikdar ni bila izpostavljena soncu.

Emma Watson uteleša sofisticirani in prikupni videz obenem. Je ena redkih igralk, ki svojega telesa ne spreminja pretirano, zato vedno očara s svojo naravno lepoto.

Za Gwen Stefani je njena svetla polt pravzaprav izhodiščna točka oblikovanja njenih unikatnih stajlingov. Obvezna rdeča šminka njen zanimivi videz le še dopolni.

P.C.

Foto: Allwomenstalk

novo2.jpg31749_taylor-swift-cg10-2.jpg