Kylie Jenner na Instagramu objavila ganljiv zapis

19. 7. 2019 // Scena / Estrada

Kylie Jenner je na Instagramu objavila ganljiv zapis, v katerem je razkrila, da se že celo mladost bojuje z anksioznostjo ter da življenje na očeh javnosti še zdaleč ni tako lahko, kot ga prikazuje na socialnih omrežjih.

Kylie Jenner je znana kot zvezdnica s socialnih omrežij in lastnica lastne lepotne znamke, zaradi katere je postala ena izmed najmlajših miljarderk. Življenje v javni luči pa terja tudi svoj davek. Kylie je ravno zaradi tega na Instagramu objavila ganljivo objavo, v kateri je zapisala:

“Ponosna sem nase, na svoje srce in moč. Odraščanje na očeh milijonske javnosti enostavno ni normalno. Na svoji poti sem izgubila prijatelje in včasih tudi samo sebe. Moja prva tetovaža je bila "razum" - zato, da bi me vsak dan opomnila na to, kako pomembno ga je obdržati. Celo življenje se že bojujem z anksioznostjo in po rojstvu svoje hčerkice sem se spopadala z vsemi vzponi in padci, zaradi katerih sem čutila, da se moram ponovno najti. Veliko obdržim samo zase, vseeno pa sem z vami želila deliti, da sem tudi jaz človek. Moje življenje ni popolno, kot ga vidite tukaj - družbena omrežja so le površina. Bodite nežni do sebe, pojdite dalje in spustite. Vsi smo sposobni velikih stvari, vredni ljubezni, svobodni, da se izražamo. Počnite več stvari, ki vas veselijo in se zaradi tega ne opravičujte. Zdaj je vaš čas, vsi imamo čarobno usodo".

V. J.

Foto: Instagram / Kylie Jenner

screenshot_2019-07-18_at_14_16_12.jpg