Kako je videti sanjska dekliščina v Dubaju?

18. 12. 2018 // Scena / Estrada

Če vas zanima, kako je videti sanjska dekliščina v Dubaju, ste na pravem mestu. V začetku decembra se je 11 prijateljic za tri dni odpravilo v Dubaj, kjer so v luksuzni privatni vili praznovale zaroko Senke Halebić. Zaročenka najbolj uspešnega slovenskega DJ-ja, Uroša Umeka, nam je povedala, da je bilo druženje nepozabno in da so ji prijateljice pripravile številna presenečenja.

V vili so jo pričakale oblečene v kopalke znamke Poledancerka, katere lastnica je Senkina prijateljica Aleksandra. Podjetnica, ki ta trenutek z Ano Klašnjo snuje linijo baletnih dresov za otroke, je Senki izdelala bele kopalke, ki jih krasijo pravi biseri. Poleg kopalk je srečna zaročenka v dar dobila tudi spominsko knjigo, v katero je vsaka izmed prijateljic zapisala svoje sporočilo in dodala skupne fotografije. Obdarovanju je sledilo druženje ob okušanju fuzijskih dobrot in prefinjenih alkoholnih pijač.

Po nazdravljanju s peninami Moet & Chandon in Cristal ter urejanju za večerno praznovanje, so se dekleta odpravila v klub Base, kjer jih je pričakal gost presenečenja - nihče drug kot ASAP Rocky! Senko pa so presenetili tudi z napisom Senka&Uros Forever, ki je v klubu utripal kar nekaj časa. V soboto se je slavje nadaljevalo z odhodom v puščavo, kjer so punce divjale z džipi, bordale po sipinah in zvečer uživale v arabskem večeru, na katerem so se spoznavale z nadvse okusno arabsko kulinariko in glasbo ter uživale v šovu, del katerega je bil tudi Senkin ples s profesionalno trebušno plesalko. Senka, ki se je na svoji dekliščini počutila kot prava princeska, je v Dubaju opravila tudi pomembno nalogo, saj je prevzela poročna prstana znamke Harry Winston.

V nadaljevanju preverite, kako je videti sanjska dekliščina v Dubaju, ki nas je spomnila na nepozabne prizore iz filmske uspešnice Seks v mestu ...

V. J.

Foto: Arhiv Senke Halebić

8ab63036-d4e6-44b4-8468-a9e02d996c17.jpegbeece9c3-2f47-4e29-a3fb-0e8f4ed45a29.jpeg