Znani Slovenci prisegajo na naravno kozmetiko

7. 4. 2017 // Scena / Dogodki

Kozmetika Planter's je na Fashion Week-u Ljubljana predstavila celotno kolekcijo izdelkov, med katerimi je prav vsak lahko našel nekaj zase.

"Že od nekdaj sem prisegala na vse kar je naravno, po svoji manekenski karieri sem še posebej začela skrbeti za svojo polt in včasih ni bilo enostravno najti naravne kozmetike. Imela sem precejšnje težave s kožo, obiskovala dermatologe in se prepričala, da je samo naravno najboljše zame. Današnja ponudba je velika in zelo rada menjavam ter testiram različne naravne kozmetične izdelke. Zelo me bo veselilo preizkusiti italijanski Planter's," nam je zaupala vedno lepo urejena, prijazna in prijetna Nina Gazibara. Želja vsakega je biti tako naravno lep v njenih letih, zato se rešitev morda skriva prav v naravni kozmetiki.

Med pogovorom z znanimi Slovenci je zastopnica za naravno kozmetiko Planter's, mag. Mateja Kos, ugotovila, da se prav vsak občasno, pa naj bo še tako lep in dovršen, ukvarja s težavami s kožo in ravno zato se vsi strinjamo, da je izjemno pomembno kaj damo nase in vase. V naravnem je prihodnost, v današnjih izjemno dinamičnih in onesnaženih časih to ni zmeraj enostavno, pa vendar si lahko zagotovite, da je na vaših poličkah vedno košček narave.

Kozmetika Planter's je na voljo v Lekarnah po Sloveniji in v Veleblagovnicah Nama. Več na www.planters.si in FB Planter's Slovenija.

PR

img_0193.jpgimg_0104.jpeg