Znamka C&A predstavila kolekcijo za pomlad in poletje 2017

20. 2. 2017 // Scena / Dogodki

V četrtek, 16. februarja 2017, je znamka C&A v Ljubljano pripeljala 'collection room' in predstavila kolekcijo za pomlad/poletje 2017. Zbrane modne navdušence je skozi predstavljena lahkotna oblačila in dodatke, ki sledijo tematikama New Horizons in Local Souvenir, popeljala priljubljena voditeljica, novinarka in manekenka Tjaša Kokalj Jerala, obiskovalce pa je pozdravila tudi marketing menedžerka znamke C&A, Renela Ružić.

Modno podkovani obiskovalci, med katerimi smo opazili tudi voditelja Nejca Simšiča in Manjo Plešnar ter modne blogerke Ajdo Sitar, Teso Jurjaševič, Natašo Mernik, Manco Vodopivec in Aljo Bitenc, so se lahko med druženjem ob slastnih sladkih in slanih prigrizkih spoznali z najbolj vročimi kosi iz ženske kolekcije, linijama Denim in Clockhouse, manjkali pa nista niti kolekciji kopalk in modnih dodatkov.

Kaj najdemo v kolekciji znamke C&A za pomlad in poletje 2017?

Letošnja pomladno-poletna kolekcija znamke C&A je bolj avtentična kot kdajkoli poprej, v njej prevladujejo mehki in preprosti kroji, začinjeni z drznimi detajli. Čipka, vezenine in 'patchwork' detajli so s svojim romantičnim videzom popoln par z jeansom, ki v kolekciji znamke C&A iz leta v leto igra pomembnejšo vlogo. Barvna paleta, na kateri sloni kolekcija, je nevtralna. Belo, nežno rožnato in zemeljsko rjavo sem in tja oplemenitijo pljuski rdeče in eksotični tropski odtenki, ki sami po sebi prikličejo poletje.

In kaj so ključni kosi prihajajoče tople sezone? Vsekakor tisti, ki neposredno prebudijo ženstvenost – cvetlično potiskane maksi obleke, 'off-the-shoulder' topi in izvezene tunike. A nič ni bolj ženstveno in modno kot podatek, da C&A velja za vodilno znamko uporabe bio bombaža na svetu, a se kljub temu osredotoča na še razširjeno proizvodnjo oblačil iz trajnostnih materialov. V letošnji pomladno-poletni kolekciji tako najdemo najrazličnejše modele kavbojk, narejenih iz trajno vzdržljivega in okolju prijaznega jeansa.

Predstavljena kolekcija za pomlad in poletje 2017 znamke C&A bo od marca dalje na voljo v 20-ih evropskih državah in v spletni trgovini www.c-a.com.

PR

Foto: Katarina Veselič

urednica_portala_fashion_si_irena_lus_ic_ic_-_voditeljica_in_novinarka_manja_stevic_in_voditelj_na_planet_tv_nejc_sims-1.jpgGlavna urednica portala Fashion.si Irena Lušičić, novinarka Manja Stević in voditelj Nejc Simšič.novinarka_portala_fashion_si_valentina_jarc_in_blogerka_alja_bitenc.jpgIzvršna urednica pri Fashion.si Valentina Jarc in blogerka Alja Bitenc.