Z Niveo smo otvorili poletje!

7. 6. 2019 // Scena / Dogodki

V eksotičnem vrtu ljubljanske restavracije Shambala je NIVEA pozdravila začetek naposled vročega poletja in pričarala vzdušje rajskega otoka. Ob angelskem glasu švedske jazz pevke Marine Martensson in sproščenem druženju ob eksotičnih azijskih okusih smo spoznali najnovejše izdelke NIVEA SUN za otroke, nad katerimi bodo najmlajši letos še posebej navdušeni.

Igrivo in pred soncem varno poletje

Za nepozabno otvoritev poletne sezone je na čudovito topel in sončen dan v eksotičnem vrtu restavracije Shambala poskrbela NIVEA, ki vselej misli na to, da smo dobro zaščiteni pred močnim poletnim soncem. Da bodo med letošnjimi vročimi poletnimi dnevi in aktivnostmi na soncu, ki jih malčki obožujejo, starši lahko povsem brezskrbni, bo poskrbela prenovljena linija za zaščito pred soncem za otroke NIVEA SUN Kids Protect & Care. Izdelki z visokim zaščitnim faktorjem so dolgotrajno obstojni, vodoodporni in učinujejo takoj. Še posebej očarata dva igrivo obarvana roll-ona, posebej prilagojena otrokom.

Roll-on izdelka sta priročno majhna, obarvana formula se zlahka nanese na kožo in sčasoma izgine, ob čemer se bodo otroci nedvomno zabavali.

Poletje je resnično tu! Naj bo čudovito, sproščeno in varno pred soncem.

V. J.

Foto: Nivea Slovenija

letos_bodo_otroci_oboz_evali_zas_c_ito_pred_soncem_nivea.jpgSimpatična zaščita pred soncem za otroke.zas_c_ita_pred_soncem_za_celo_druz_ino-1.jpgZaščita pred soncem za celo družino.