Z Jeruzalemčanom smo spreminjali vodo v špricer
Poznamo ga kot špricer, špricar, brizganec – prav vsem pa je skupna svežina, ki prija ob vročih poletnih večerih. Klasična pijača, za katero potrebujete le dve sestavini – vino in mineralno vodo – po želji pa ji lahko dodate sveže sadje in svoje najljubše zelišče. Pomembno je, da sta tako vino kot voda ohlajeni na med 10 in 12 stopinj, pri izbiri vina pa vam strokovnjaki svetujejo enega in edinega Jeruzalemčana, prejemnika nagrade "Naj špricer 2015".
Mini recept za hitro poletno trendovsko ozvežitev:
1dcl Jeruzalemčana
1 dcl mineralne vode
2 na majhne kose narezani jagodi
2 lističa mete
2 kocki ledu
Z izbiro Jeruzalemčana boste ustvarili idealno kombinacijo svežine, pitnosti in lahkotnosti v svojem koktejlu. Zdaj vas čaka le še drugi del pravega poletnega razvajanja – na obisk povabite prijatelje in družino ter se predajte toplim in brezskrbnim poletnim dnem.
V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na idilični degustaciji naj špricerja na ljubljanski Špici ...
Foto: Matjaž Tavčar/Mediaspeed