XYZ Fashion Store skupaj z zvezdniki odprl vrata prvim kupcem v Avstriji

20. 3. 2017 // Scena / Dogodki

Od 16. marca dalje je po zaslugi Sportine Group Avstrija bogatejša za edinstveno modno nakupovalno izkušnjo. To omogoča nov koncept trgovine z modo in modnimi dodatki XYZ FASHION STORE v beljaškem nakupovalnem centru Atrio.

XYZ FASHION STORE že navdušuje milijone kupcev v regiji, saj združuje najbolj zaželene blagovne znamke, omogoča in izpolnjuje edinstveno nakupovalno izkušnjo ter s svojimi kupci deli strast do mode in dobrega počutja. Novi koncept temelji na kuriranem pristopu, kar pomeni, da je vsak kos v trgovini skrbno izbran. To vsakemu posamezniku omogoča, da si ustvari edinstven stil za vsako priložnost. Hkrati tak pristop odpravlja zadrege, ki jih povzročajo enake toalete ali stili, še zlasti ko se najdejo ob istem času na istem kraju. Skrbno izbrani materiali in notranji dekor poosebljajo urejenost, domačnost in intimo, ki jo nudijo domače omare z oblačili. Koncept zaokrožuje posebej usposobljeno osebje, ki pozna modne globalne trende in zlahka odgovori na izzive vsakega videza

V trgovini XYZ FASHION STORE Beljak bodo zastopana dobro poznana modna imena, kot so Michael Kors, UGG, Armani Jeans, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Antony Morato, Trussardi Jeans, Superdry – kar so le nekatere od številnih blagovnih znamk, ki jih ponuja XYZ v regiji; mednje spadajo tudi Burberry, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Karl Lagerfled, Hugo Boss, Marc Cain in druge.

Prihod novega koncepta - ki je nastal v sodelovanju s svetovno znanim arhitektom, oblikovalcem in soustvarjalcem vodilnih globalnih modnih in trgovskih znamk, večkrat nagrajenim nemškim oblikovalskim studiem Schwitzke - je pospremil ekskluzivni dogodek, ki je združil ljubitelje in prijatelje mode. Odprtje trgovine so s svojo prisotnostjo počastili tudi modni blogerji iz regije in mnenjski voditelji s področja mode, dobrega počutja in dobrega življenja. Med njimi so bili Tesa Jurjaševič, Manja Plešnar, Ajda Sitar, Sara Zavernik, Alja Bitenc, Lea Filipovič, Anastasija Djuric, Sonja Kovač, Sophie Forster, Manuel Vogelsberger ter mnogo drugih. S tem so pritrdili pomembnosti edinstvene nakupovalne izkušnje in pravega modnega izbora svetovno priznanih modnih blagovnih znamk, ki ga ponujajo trgovine XYZ FASHION STORE. Modno dogajanje XYZ na socialnih omrežjih najdete pod hashtagom #xyzfashion.

PR

unnamed_2.jpgunnamed_1.jpgunnamed.jpg