Vse najboljše Marmelada!

24. 5. 2019 // Scena / Dogodki

V Kozmetiki Afrodita sedaj že tradicionalno predstavljajo SUN CARE novosti malce drugače. Lani so povabljence popeljali z ladjico po Ljubljanici in jim pričarali tropsko pustolovščino v skrivnostnem vrtu. Letos pa je Afrodita povabila medije & influencerje na rojstnodnevno čajanko.

Dogodek se je odvijal 22. 5. v Antiq Palace & Spa hotelu, v Ljubljani. Povabljence je ob vstopu v čudežno deželo pozdravil pravljični vrt, kjer se je odvijala najbolj Marmeladna rojstnodnevna zabava. Dogajanje je popestril Magic Aleksander, čarodej nove generacije, ki je pripravil pravi spektakel ter s svojo predstavo šokiral, navdušil in predvsem očaral. Pridružila se mu je Ajda Sitar, ena izmed najuspešnejših slovenskih influencerk ter povabljence popeljala skozi najbolj Marmeladno zgodbo. Afroditino Marmeladno zgodbo. Letos namreč praznujemo že 5. leto, odkar so prvič predstavili HIT poletja in tako obnoreli celo Slovenijo.

Ker v Kozmetiki Afrodita že od nekdaj verjamejo v moč narave in ji brezskrbno zaupajo že vrsto let, so ob tej obletnici ustvarili prav posebno novost, naravno Marmelado! Z njo napovedujejo novo ero v razvoju naravne kozmetike. Poletni izdelek namreč navduši z recepturo, odobreno s strani ikc inštituta za kontrolo in certifikacijo za naravno kozmetiko.

Še več poletnih zgodb in še več narave pa se skriva tudi v ostalih SUN CARE novostih. Meglica Coco Joy se lahko prav tako pohvali s certifikatom naravna kozmetika in je z vsebnostjo aloe vere in kokosove vode pravi poletni koktajl. Medtem ko je druga novost, Sport krema za zaščito pred soncem, pisana na kožo vsem športnim navdušencem, ki preživljajo poletje aktivno. Vsebuje zaščitni faktor 30, je vodoodporna, ohranja SPF zaščito tudi v vodi in omogoča enostaven nanos, tudi na mokro kožo.

In kot se za pravo rojstnodnevno zabavo spodobi je na koncu predstavitve presenetila še torta. Kozmetika Afrodita je skupaj s številnimi povabljenimi upihnila 5 Marmeladnih svečk ter nadaljevala praznovanje z mislijo na še eno nepozabno poletje.

rojstnodnevna_cajanka_afrodita_maj_2019-15.jpgrojstnodnevna_cajanka_afrodita_maj_2019-100.jpg