Utrinki z Air Makstastičnega dogajanja v klubu K4

16. 4. 2019 // Scena / Dogodki

V sredo, 10. aprila, je kultna blagovna znamka Nike prvič tudi v Sloveniji organizirala dogodek ob lansiranju novega modela Air Max, ikoničnih superg z nostalgičnimi koreninami. V ljubljanskem Klubu K4, ki se je za en večer spremenil v Klub Nike Air Max, so navdušencem »maksic« predstavili Air Max 720.

Celotna kampanja za nov model je ovita v mehurčke in futuristične barvne tone, spremlja pa jo koncept Throwback Future, s katerim je Nike orisal, kakšna bo prihodnost in se hkrati priklonil preteklosti.

V Sloveniji Air Max barve zastopa pet ambasadorjev, zagovornikov urbanega življenjskega sloga, ki z novimi »maksicami« korakajo proti novim zmagam – Mike in Jasna Vale, Maja Šebenik, znana kot Sheby, Katja Španja in Žiga Sotlar. Vseh pet se je popolnoma našlo v sloganu kampanje – Just Go Bigger – ki jih spodbuja k doseganju vedno višjih osebnih in kariernih ciljev.

Just Go Bigger

Organizatorja dogodka, Nike in trgovina Buzz, sta obiskovalcem dogodka pripravila vrsto barvitih in atraktivnih aktivacij, ki so se odlično poklonile novim supergam. Z razgibano fotoaktivacijo Air Max Bubble Bath, bazenom polnem balonov v barvah kampanje, so ponazorili lahkotnost novega modela Air Max 720, ki z najdebelejšim air podplatom v zgodovini in z največjo »air unit« do sedaj nudi trendi urbano udobje.

V slogu mehurčkov kampanje je dogajanje v K4 pospremil napitek dneva, bubble tea, in glasbena podlaga DJ JAMirka, ki je povedal, da se zelo poistoveti s sloganom Just Go Bigger hkrati se pa najde tudi v konceptu Throwback Future, saj še vedno rad del DJ seta odvrti z vinilov.

Dvakrat v celotnem večeru je pred zbrano množico nastopila tudi posebna glasbena gostja Sheby, ambasadorka Air Max in ena redkih žensk, ki je zaplavala v new age valu slovenskih traperjev, ki burkajo domačo glasbeno sceno. S svojimi avtorskimi skladbami je v Nike outfitu osupnila vse zbrane in ponovno dokazala, da gresta glasba in moda odlično skupaj z roko v roki. S plesnim vložkom je navdušil tudi Jernej Kozan, plesalec in koreograf, ki je slovenski javnosti postal znan kot zmagovalec 5. sezone oddaje Slovenija ima talent. Še ena izmed dovršenih aktivacij pa je bila Nike postaja za čiščenje čevljev, na kateri so poskrbeli, da so obiskovalci dogodek zapustili s čistimi supergami.

Mehurčkasto doživetje

Središče celotnega dogajanja je bil Nike Lab, kjer so potekali trije eksperimenti ob spremljavi DJ seta Klemna Buchana, ki je dogodek popestril tudi kot moderator. Tisti, ki so premagali vse tri izzive v Nike Lab-u, so šli v žreb za nagrado večera! Nike in Buzz sta namreč kar trem srečnežem podarila par novih Air Max 720.

Prvi eksperiment, »Air Max 360 °«, je prikazal od kje navdih za številko modela Air Max 720: »air unit« ima namreč dvakratni (horizontalno in vertikalno) 360-stopinjski pogled. Drugi eksperiment, »Air Max levitacija«, je ponazarjala občutek hoje po zraku, ki ga imajo superge zaradi največje t. i. »air unit« do sedaj, s tretjim eksperimentom, »Air pocket«, pa je Nike želel pokazati kako se v novih Air Max 720 zrak učinkovito ovija v najdebelejšem Air podplatu v zgodovini!

V nadaljevanju preverite utrinke z Air Makstastičnega dogajanja v klubu K4!

V. J.

Foto: Nike Slovenija

mkp_6147-1.jpgmkp_6185.jpg